DIARY: HARDLOPEN, SAUNA EN VEEEL ONGEZOND ETEN

collage

Afgelopen week was voor mij een hele heftige week en ik was dan ook blij dat hij voorbij was. Met een familielid ging het allemaal niet zo goed. Ik kan daar verder niet meer over vertellen, maar het zorgde voor heel veel angst en stress. Daarnaast ben ik voor het eerst in mijn leven naar een sauna geweest met mijn schoonzusje en heb ik heel veel ongezonde, maar wel lekkere dingen gegeten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

De week begint weer met een dagje school. Ik stond eens een keer als een van de weinige bij de bushalte. Dat is ook een bijzonderheid. Normaal gesproken staat het allemaal bomvol.

Aantal lesjes op school. De tentamens beginnen toch wel weer snel dichtbij te komen. Stresss..

maandag 2

Aardbeien met cake en slagroom, een van de lekkerste dingen die er bestaat! Dit vind ik zelfs nog veel lekkerder dan een taartje.

Hoe zomers en mooi is dit lakje van Sinful Colors?

Dinsdag

dinsdag 1

Wel een hele wazige foto, maar de dag begon ik in een grote trui van mijn vriend. Ik had het enorm koud en kreeg het maar niet warm. Die middag vertrok ik met mijn schoonzusje naar de sauna in Ridderkerk. Ik was nog nooit in een sauna geweest en dacht dat het naar de sauna gaan, op een niet bikinidag, echt een verschrikking moest zijn, maar dat viel uiteindelijk toch wel mee. Meer hierover volgt nog.

Rond een uur of half 6 hielden we het gezien en besloten nog een hapje te gaan eten bij Happy Italy. Hij zat in de buurt en is zo goedkoop en zoveel lekkerder dan de McDonalds. Goed excuus niet?

dinsdag 2

Ik bestelde een spaghetti fungi die echt verrukkelijk was. Ik kreeg zelfs mijn bord leeg, wat een bijzonderheid is, en herkenbaar als je Happy Italy kent.

Woensdag

woensdag 1

Weer een dagje school. Gelukkig had ik niet zo heel veel lesuren, want ik kon mijn hoofd er echt niet bijhouden. Ik was dan ook blij toen ik weer naar huis toe mocht. Wat een bouwval is het trouwens vlakbij onze school. Het ziekenhuis bouwt een nieuwe parkeergarage.

woensdag 2

Na het avondeten liep ik richting mijn auto om naar mijn vriend te gaan en liep er een hele lieve kat voor me vooruit en verloor me niet uit het oog. Ik voelde me zelfs een beetje schuldig toen ik in mijn auto stapte en dit lieve beestje achter moest laten.

De rest van de avond heb ik niet zoveel bijzonders gedaan en hebben we beide nog even, een andere, serie gekeken op onze iPad.

Donderdag

donderdag 1

Donderdag was ik helemaal op van alles wat er was gebeurd en besloot ik een dagje thuis te blijven. Mijn vrij gekomen tijd heb ik wel goed besteed door alvast wat te gaan doen voor mijn tentamens.

Ik had niet zoveel zin in avondeten en mijn moeder maakte twee bolletjes met ei, champignons, uit, kipkruiden, een beetje ketjap en een beetje ketchup voor me klaar. Dit is echt een geweldige combinatie!

Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdag kwam een pakketje binnen met 30 poriën maskertjes die ik perongeluk bij vakantieveilingen had gewonnen. Ja haha, per ongeluk. Ik bood voor de grap gewoon wat zo’n 5 minuten voor tijd en in tegenstelling tot normaal bood er niemand daarna meer. Oepss, toch ben ik er wel erg blij mee. Review volgt uiteraard.

Op school haalde ik een kleine wokmaaltijd die zelfs goedkoper is dan een normaal broodje. Dan heb ik snel gekozen!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag was het weer tijd om zoals gewoonlijk te gaan werken bij mijn bijbaantje in de kas. Ik ben overigens wel jaloers op het prachtige licht dat je daar hebt met al die ramen.

zaterdag 2

De middag bracht ik bij mijn vriend door met series op bed kijken en het genieten van het slechte weer wanneer je zelf lekker droog binnen zit.

Tjaa, wat moet ik hierover zeggen. Kan jij wel nee zeggen tegen mini snacks? Ik in ieder geval niet….

Zondag

zondag 1

De dag begon ik met een foto van een katje dat ik naar mijn vriend stuurde. Hoe lief ziet deze eruit? Die wil je toch gelijk mee naar huis nemen?

Mijn schoonouders hadden als cadeautje een doosje met bijzondere chocolaatjes gekregen. Ze zagen er echt prachtig uit en waren bijna zonde om op te eten. Ze glommen allemaal prachtig en hadden zelfs glittertjes!

zondag 2

Daarna was het weer tijd om met het broertje van mijn vriend een stuk te gaan hardlopen. Ik haalde de 10 km met 4 stops tussendoor. Het ging al echt veel beter dan de vorige keer en ik hoop de volgende keer een stop te kunnen wegstrepen.

zondag 3

’s Avonds gingen we oppassen bij mensen die echt een onwijs lieve hond hebben. Ze is echt in een veel te groot lichaam geboren, want ze komt constant tegen je aan staan om te kroelen en als je op de bank zit ligt ze bij je op de grond. Het is echt een hond die het liefste op schoot zou kruipen, maar daar is ze helaas een beetje te groot voor.

Aankomende week staat in het teken van school. Mijn tentamens staan weer bijna voor de deur en ik wil ze echt alle 6 halen, dus ik mag hard aan de slag. Gelukkig hebben ze niet al te best weer opgegeven.

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

9 thoughts on “DIARY: HARDLOPEN, SAUNA EN VEEEL ONGEZOND ETEN

  1. 10 km gelopen??! Wooow, knap hoor. Kan ik nog wat van leren. Ik ben trouwens blij om te lezen dat ik niet de enige ben die af en toe een vest van d’r vent draagt hihi. Succes de komende week!

    1. Ik had zelf een jaar geleden ook nooit gezegd dat het me zou lukken haha. Jaa heerlijk hè zo’n lekker grote trui om in weg te kruipen 🙂

  2. Wauw, 10 km hardgelopen? Ik ben sinds 2 week ook weer begonnen met hardlopen, dus ik zit nog niet eens op de 5km maar, maar het voelt wel echt enorm fijn om te gaan hardlopen.

    1. Dankjewel! Ik normaal gesproken ook, maar bij Happy Italy krijg je altijd zoveel dat zelfs mijn vriend moeite heeft om zijn bord leeg te eten haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge