DIARY: HARD DOORWERKEN & HEERLIJK EEN WEEKENDJE WEG

collage

Afgelopen week heb ik naast mijn normale baan ook veel vooruit gewerkt voor mijn blog. Ik ging namelijk een weekendje weg samen met mijn ouders, broertje en vriend en wilde mijn laptop een keertje thuis kunnen laten. Normaal gesproken werk ik alles vooruit in het weekend en dat kon nu dus niet, wat betekent dat ik even goed moest doorpakken en het nodige vooruit moest werken. Daarna heb ik heerlijk genoten van een weekendje weg in Limburg. Benieuwd? Lees dan even verder.

Dinsdag

dinsdag 1

De week begint bij dinsdag omdat ik maandag geen foto’s gemaakt heb. Nadat ik tot 5 uur had gewerkt ben ik thuis gaan even en gelijk mijn kamer in gedoken om daar artikelen te gaan schrijven.

Ik wilde laten zien hoe vies mijn auto wel niet was, maar dat is minder goed te zien op de foto dan ik dacht…

’s Avonds was het tijd om weer naar de sportschool te gaan. Ik ga nu een ruime maand twee keer in de week sporten en ik vind het heerlijk!

Woensdag

woensdag 1

Na het werk heerlijk eten en daar hoort de vaat ook bij. Gelukkig was het niet zo veel, doordat mijn moeder grotendeels al gedaan had.

Ik pakte mijn koffer alvast gedeeltelijk in. Normaal gesproken doe ik dat altijd last minute, maar dan wil ik allerlei kleding meenemen die dan in de was zitten. Dit keer was ik er dus op tijd bij, wat overigens niet betekent dat ik de helft dit keer niet was vergeten… Oeps.

Donderdag

donderdag 1

Donderdag was alweer mijn laatste werkdagje. Ik werd heerlijk wakker door een zonnetje dat door mijn dakraam heen scheen.

Op mijn werk was er iemand jarig en ik kreeg deze warme appelflap van de plaatselijke bakker. Warme appelflappen vind ik zoveel lekkerder dan koude. Wie vindt dat nog meer?

Vrijdag

vrijdag 1

Heerlijk wakker worden. Het was pas half 9, maar toch had ik het gevoel dat ik enorm lang uitgeslapen had.

Ik schreef mijn laatste artikel nog even. Ik kreek van Gsmbatterij.nl een nieuw SD kaartje opgestuurd, waar ik echt heel blij mee ben.

vrijdag 2

Toen was het toch echt tijd om mijn laptop dicht te klappen en te gaan genieten van een weekendje weg naar Limburg. We konden het huisje pas rond 3 uur in, maar we gingen rond een uur of 11 al richting Limburg. We zijn gestopt bij de outlet in Roermond waar we een paar uur rondgelopen hebben. Zelf heb ik niks gekocht omdat ik niet zoveel leuke dingen kon vinden.

We hadden een huisje gehuurd op Domein de Schatberg, een vakantiepark van Landal. Echt een prachtig park met een heel mooi huisje. Eenmaal aangekomen hebben we de auto leeggeruimd, de koffers grotendeels uitgepakt om vervolgens te genieten van de sauna en het bubbelbad. ’s Avonds uitgeteld op de bank met een lekker stokbroodje erbij.

Zaterdag

zaterdag

Hoe mooi is dit uitzicht vanaf een van de slaapkamers? Het is echt een prachtig huisje. Ik zou willen dat ik later zo’n vakantiewoning had. Al denk ik dat dat bij dromen blijft…

Zaterdag wilden we gaan buggyrijden en gaan steppen op zo’n grote step. We hadden van tevoren gekeken waar dat eventueel zou kunnen dus we stapten in de auto en reden er naartoe. Eenmaal aangekomen konden we niks vinden en bleek dat het al een aantal jaar weg was. We werden ergens anders heen gestuurd waar het nog wel zou kunnen. Alleen daar bleek dat je van tevoren zou moeten reserveren dus maakten we een afspraak voor de dag erna. Al met al hebben we ruim twee uur rondgereden zonder ook maar iets gedaan te hebben. We besloten terug te gaan naar het huisje waar we de rest van de dag gezwommen hebben en in de sauna en het bubbelbad gezeten hebben. ’s Avonds gingen we heerlijk uit eten.

Zondag

zondag 1

Elke ochtend gebakken broodjes halen bij de winkel op het park, daar kan ik wel aan wennen!

Genieten van het lekkere weer en het mooie uitzicht!

zondag 2

We gingen zondag Buggy Rijden wat echt onwijs gaaf was! Er zijn foto’s van gemaakt, maar helaas heb ik die nog niet in mijn bezit.

Gezellig een spelletje Skipbo spelen. Ik vind dat echt een leuk spel.

’s Avonds weer heerlijk uit eten in een Italiaans restaurant. Hoe mooi ziet het eruit?

Het klinkt cliché, maar de dagen vliegen echt voorbij als je het naar je zin hebt. Maandag was het alweer tijd om het huisje te verlaten en zijn we nog een dagje naar Valkenburg geweest. Vandaag ben ik nog een dagje vrij en morgen is het weer tijd om aan de slag te gaan op mijn werk.

Heb jij nog leuke plannen voor aankomende week?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: HARD DOORWERKEN & HEERLIJK EEN WEEKENDJE WEG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge