DIARY: File, Taart & Naked Chocolate

overall

De week is alweer voorbij. Wat gaat dat hard zeg! De weekenden trouwens nog veel harder. Afgelopen week heb ik enorm veel in de file gestaan, kwamen Sint en Piet toch nog even op bezoek en had ik het weekend weer nodig om bij te komen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zondag

zondag 1

Ik stond lekker vroeg op en begon met het maken van productfoto’s. Alles had ik uitgestald op het bed van mijn ouders.

Hoe mooi is deze lipstick? Hiervan is afgelopen week een artikel online gekomen.

Maandag

maandag 1

Ik werd wakker en kwam tot een onaangename verrassing. Noooo mijn Jawbone armband was stuk en dat al na 4 maanden. De klantenservice van Jawbone was heel vriendelijk en stuurde vrijwel meteen een nieuwe op. Daar ben ik nu dus op aan het wachten…

Het weekend is weer voorbij, tijd om weer aan het werk te gaan.

maandag 2

Er was iemand jarig en die trakteerde op dit heerlijke stukje taart.

De dag vloog voorbij en voor ik het wist mocht ik weer naar huis toe. Dat duurde alleen ruim 1,5 uur langer omdat er een ongeluk was gebeurd… De betrokkenen leken gelukkig ongedeerd. Enkel wat blikschade.

Dinsdag

dinsdag 1

Ik at sinds lange tijd deze vanille kwark weer. Jummy!

Uitgeput, maar toch eerst nog even een artikel schrijven voordat ik op bed neer plof.

dinsdag 2

Ik had een statief besteld en hij was in het echt nog mooier en luxer dan ik gedacht had. En dat alles voor een heel klein prijsje.

Mijn moeder had gevraagd of ik de TomTom van oma even wilde updaten. Ze had er alleen niet bij verteld dat het bijna twee uur zou duren…

Woensdag

woensdag 1

Woensdag was er alweer iemand jarig en kregen we een heerlijke warme appelflap bij de bakker vandaan.

’s Avonds was het weer raak. Twee auto’s hadden op elkaar gezeten net voor de brug waardoor een rijstrook afgesloten werd…

woensdag 2

’s Avonds keek ik bij mijn vriend thuis op de bank nog wat tv. Als afsluiter nog een vakantievlog van Mascha.

Donderdag

donderdag 1

Een nieuw werkdagje. Dit droeg ik die dag.

Het is gewoon nog donker als ik thuis weg ga.

donderdag 2

Op mijn werk waren Sint en Piet ook nog even langs geweest en kreeg ik deze heerlijke luxe chocolade letter.

’s Avonds keek ik op de bank nog een programma over een aantal ‘normale’ mannen die aan de triatlon mee willen doen. Echt een geweldig programma is dat!

Vrijdag

vrijdag 1

Alsof ik nog niet genoeg file gehad had haha. Wel weer heerlijk weekend!

Mama had alvast haar kerstslinger voor de openhaard tevoorschijn getoverd. Ik ben echt dol op die lampjes en die gezelligheid!

vrijdag 2

Ik bewerkte op de bank nog wat foto’s en keek daarna beneden tv.

Het artikel maakte ik lekker warm in bed af om daarna een beetje op tijd naar bed te gaan.

Zaterdag

zaterdag 1

Rond kwart over 8 kwam ik beneden en zag de zon die zo de kamer binnen scheen. Toen ik de trap af kwam dacht ik in eerste instantie dat iemand was vergeten het licht uit te doen haha.

Ik at een bolletje met mijn favoriete salade: Kip Kerrie Pikant. Al moet ik wel toegeven dat ik hem dit keer niet zo lekker meer vond…

zaterdag 2

Na het werken ging ik gelijk douchen en kleedde ik me om. Kijk hoe zielig dit truitje eruit zag nadat hij in de was was geweest. Gelukkig is hij zo elastisch dat er niets aan de had was.

’s Middags gingen mijn vriend en ik gauw richting Den Bosch om naar de kapper te gaan. Toen we tegen de avond bij hem thuis kwamen waren ook daar Sint en Piet langsgeweest. Op iedereen zijn bed lagen een aantal pakjes en ik kreeg bovenstaande dingen. Ik ben zo blij met dat Naked Chocolate palette!

Mijn week is weer voorbij gevlogen. Aankomende week staat weer in het teken van werken. Daarnaast heb ik nog een personeelsfeestje en wil ik weer flink aan mijn blog gaan werken, want daar heb ik echt zin in! Ook ben ik van plan om weer een beetje op tijd naar bed toe te gaan, want ik ben nog steeds niet helemaal fit.

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: File, Taart & Naked Chocolate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge