DIARY: Druk, Goudvis in potje, Glitters & Mutsen

overall

Afgelopen week was echt een enorm drukke week. Ik moest gewoon 40 uur werken en daarnaast nog hard leren voor mijn herkansing. Inmiddels is het gelukkig allemaal weer achter de rug en kan ik weer rustig adem halen. Ook kreeg ik een vis in een potje cadeau. Benieuwd? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Pff wat een diepzinnige vragen op de vroege ochtend Pickwick. Ik heb zoveel mooie momenten meegemaakt dat ik er niet zomaar eentje kunt kiezen. Wat was jouw mooiste dag van je leven?

Voor ik het wist was het alweer donker buiten en tijd om naar huis te gaan.

maandag 2

Ik heb een nieuwe geurkaars gekregen van een vriendinnetje van me. Hij ruikt echt heerlijk zoet! Volgens mij komt hij bij de Etos vandaan.

Tijd om te eten. Weer eens aardappels, groente vlees 🙂 Ik ben er nooit zo’n fan van, maar af en toe vind ik het wel lekker.

Dinsdag

dinsdag 1

Eindelijk was mijn nieuwe hoes voor mijn iPad binnen. Jammer dat het niet zo goed overkomt, want het is een prachtige glanzende gouden hoes.

En dit was hoe de rest van mijn avond eruit zag. Hard leren en een bureau dat helemaal vol ligt…

Woensdag

woensdag 1

Tjaa… Wat moet ik er nog over zeggen. Leren 🙁

Ik kreeg een super leuk cadeautje. Een goudvis in zo’n ouderwetse pot met een echt waterplantje. De vis is trouwens niet echt hoor!

Donderdag

vrijdag 1

Dit zijn mijn favoriete koekjes! Een heerlijk koekje met witte chocolade en gekleurde spikkels. Helaas zijn dit kerstkoekjes en dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Al kan ik even vooruit want mijn moeder heeft flink voor me ingeslagen 🙂

Tussen het leren door nog even wat vlogs kijken. Wat rust kon ik wel goed gebruiken.

Vrijdag

Vrijdag was de dag van mijn herkansing. ’s Ochtends heb ik nog hard geleerd en ’s middags had ik mijn tentamen. Voor mijn gevoel ging hij wel goed en ik hoop dan ook echt dat ik hem gehaald heb. Eenmaal weer thuisgekomen stortte ik helemaal in elkaar. Ik had zoveel en hard geleerd de afgelopen weken dat ik echt onwijs moe was. De rest van de dag heb ik dus heerlijk op de bank met een serie doorgebracht.

Zaterdag

zaterdag

Ik kocht twee mutsen bij de H&M in de sale. Ik had er al een tijdje een oogje op en toen ik ze wilde bestellen bleek het ook nog twee voor de prijs van één. Ik heb dan ook gelijk maar twee varianten gekocht.

Eindelijk had ik weer tijd voor mijn blog. Ik ging dan ook hard aan de slag. Deze combinatie van nagellakjes heb je gisteren voorbij kunnen zien komen. Hoe gaaf ziet het eruit?

Ook ging ik met mijn vriend naar Centre Parcs om te zwemmen. Ik heb echt genoten. Ik moet echt vaker weer leuke dingen gaan plannen!

Zondag

zondag 1

Zondag was ook een lekker rustig dagje. Eerst sliep ik uit en vervolgens schreef ik wat artikelen terwijl mijn vriend op de achtergrond wat aan zijn project voor school werkte.

’s Avonds weer heerlijk op de bank geploft en Oplichters in het Buiteland gekeken.

Aankomende week hoef ik zowaar niet te leren, hoe lekker is dat? Daar ga ik zeker van genieten. Ook ga ik mijn leesboeken weer eens tevoorschijn toveren, want anders ga ik mijn doelen nooit halen haha. Ik moet er echt even de tijd voor nemen en heerlijk ontspannen. Iemand nog een goede tip voor een boek?

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “DIARY: Druk, Goudvis in potje, Glitters & Mutsen

    1. Jaa dat dacht ik ook toen ik hem voor het eerst zag hahaa. Succes met het wachten op je resultaten, ik heb daar altijd zo’n hekel aan. Het duurt, bij mij, altijd een eeuwigheid voordat ik ze terug krijg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge