DIARY: Chocolade Kruidnoten, Centerparcs & Nieuwe Kleding

overall

En weer is er een week voorbij. Jeetje wat gaat dat hard zeg. Afgelopen week ben ik samen met mijn vriend een dagje in Centerparcs wezen zwemmen, ging ik met een vriendin lunchen omdat dat alweer veel te lang geleden was en at ik in mijn eentje een hele zak chocolade pepernoten leeg. Oepss…. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zondag

zondag 1

Ik ging met mijn vriend een dagje naar Centerparcs om daar te gaan zwemmen. Al een hele tijd riep ik dat ik graag nog een keer wilde gaan zwemmen en nu kwam het er eindelijk van.

We vertrokken al voor de middag dus ik ging er redelijk vroeg uit om ook nog even wat aan school te doen.

zondag 2

Tussendoor even wat eten met een boekje erbij. Het was heel erg leuk, ik heb er echt van genoten! Even wat qualitytime samen is wel erg fijn.

’s Avonds was ik een beetje gaar van de warmte de hele dag en hebben we heerlijk een filmpje gekeken. Eenmaal thuis schreef ik nog even het laatste gedeelte van de diary.

Maandag

maandag 1

Maandag was weer mijn vrije dag. De helft van de ochtend bestede ik aan mijn huiswerk en de andere helft maakte ik heel veel foto’s voor nieuwe artikelen.

maandag 2

Ik weet niet hoe ik erbij kwam, maar ik kwam viavia bij een kerstvideo van De Labratten waarin ze een dakloze een geweldige kerst bezorgde. Daar kreeg ik toch wel even een brok van in mijn keel. Als je die video nog niet gezien hebt, moet je hem zeker even kijken!

Ik maakte een overzicht van de artikelen die ik nog wilde schrijven en wat ik daarvoor al gedaan had. Ik was toch nog wat verder dan ik dacht.

maandag 3

Mijn moeder had nieuwe yoghurt voor mij meegenomen. Dit is een variant met framboos en rabarber. Echt heel erg lekker! De rabarber proef je niet eens dus dat is alleen maar beter aangezien ik geen rabarber lust.

De rest van de avond heb ik heerlijk op de bank tv gekeken met mijn ouders.

Dinsdag

dinsdag 1

De dag begon ik met mezelf klaarmaken voor school. Ik trok weer eens mijn pantersjaal van de H&M aan en dat beviel toch wel erg goed.

Bahbah wat een vies weer. Ik word er wel een beetje sip van hoor al die regen…

dinsdag 2

Een pakketje van de H&M kwam een paar dagen eerder dan ik had verwacht, dat is nog eens leuk. Ik kocht een aantal basic shirtjes en twee nieuwe bikini’s. Deze printjes vond ik erg leuk en ze waren ook nog eens in de aanbieding.

Woensdag

woensdag 1

Ik hoeft pas laat op school te beginnen. Ik begon de dag dan ook met het alvast bewerken van een aantal foto’s.

De tijd vloog en ik moest dan ook hard fietsen om de bus nog te halen, maar het is gelukt.

woensdag 2

Eenmaal thuis kreeg ik van mijn moeder een nectarine. Ik ben echt dol op nectarines!

Daarna schreef ik de rest van mijn artikel af, maakte ik nog wat huiswerk, keek wat tv en ging vroeg naar bed toe.

Donderdag

donderdag 1

Voor de verandering regende het weer…

Ik had ruim 1,5 uur tussenuur en sprak met een vriendin in de stad af om ergens een broodje te eten. We kwamen uit bij de Hema waar ik mijn favoriete broodje haalde, namelijk Surinaamse Kip.

donderdag 2

En weer huiswerk maken, gelukkig met Expeditie Robbinson op de achtergrond.

Vrijdag

vrijdag 1

Ik moest vroeg op school beginnen en dat voelde ik toch wel even. Toch was het ook wel lekker om in de bus te zitten met mijn slaaphoofd terwijl het zonnetje voorzichtig begon te schijnen.

Ik was vroeg uit, maar besloot op school nog even wat huiswerk te maken. Dit doe ik tegenwoordig wel vaker. Dat scheelt thuis zoveel tijd.

vrijdag 2

Thuis schreef ik nog de tekst voor een artikel terwijl ik nog een aflevering van Orphan Black keek. Jaaa ik ben verslaafd aan die serie!

Ik had zoo’n zin in chocolade Kruidnoten dat mijn vriend voor mijn naar de winkel reed. Echt heel lief!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdagochtend moest ik werken, daarna ben ik naar huis gegaan om mezelf om te kleden om vervolgens de rest van de middag bij mijn vriend te zitten. ’s Avonds had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin wat erg gezellig was.

Ik was rond een uur of twee thuis, poetste mijn tanden en dook gauw mijn bedje in.

Dat was mijn week alweer. Aankomende week ben ik maar liefst twee dagen vrij en wil ik echt heel veel vooruitwerken voor mijn blog. Ook voor school moet ik nog redelijk wat doen, dus we gaan weer volle bak vooruit.

Hoe was jouw week? Ga jij aankomende dagen nog wat leuks doen?

A

liefs

Follow

One thought on “DIARY: Chocolade Kruidnoten, Centerparcs & Nieuwe Kleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge