DIARY: BINGO, SPORTEN, KRABBEN EN KARAMEL MERINGUETTES

diary collage

Wat vliegen de weken voorbij zeg, helaas daardoor de weekenden erbij. Ik at het heerlijkste snoepje dat ik ooit op heb, mocht mijn ruiten weer krabben, wat ik uiteraard met veel plezier gedaan heb en ging heerlijk twee avonden sporten. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

maandag 1

Tjaa, wat moet ik zeggen. Maandag is weer begonnen en erg uitgerust ben ik nog niet na het carnavallen. Dat belooft een zware week te worden.

Gelukkig vloog de dag voorbij en zat ik voor ik het wist thuis een aantal nieuwe vlogs te kijken.

Dinsdag

dinsdag

Het is weer tijd om te sporten. Elke week kijk ik er weer naar uit om weer te gaan sporten. Veel mensen hebben er een hekel aan, maar ik vind het echt heerlijk!

Daarna thuis op mijn bank nog wat tv kijken en ondertussen nog aan een artikel werken.

Woensdag

woensdag

Woensdagavond moest ik even oppassen. Ik speelde weer ouderwets een potje bingo. Helaas kon ik niet winnen. De rest van de avond heb ik rustig wat tv gekeken.

Donderdag

vrijdag 1

Het had weer hard gevroren. En stiekem hoop ik elke ochtend als ik naar mijn auto loop dat hij niet bevroren is. Helaas kon ik weer hard aan de bak om te krabben.

Hoe fijn is het om in het licht weer terug van je auto naar huis te lopen?!

donderdag

Donderdagavond is sportavond. Er is nog een lief hondje dat ook wel erg graag mee wil.

Ik sportte weer 1,5 uur. Mijn hoofd heeft daarna vaak bijna dezelfde kleur als mijn fluorroze shirtje haha.

Vrijdag

vrijdag 2

Mijn moeder kocht deze karamel Meringuettes. Dit zijn echt heerlijke dingen!

Bij mijn vriend op de bank keek ik een aflevering van Over Mijn Lijk. Jeetje wat is dat een heftig programma zeg..

Zaterdag

zaterdag

Zaterdag betekent bijna weekend. Ik moest alleen nog wel ’s ochtends even bij mijn bijbaantje werken. Gelukkig hoef ik daar niet echt bij na te denken, mag ik rustig zitten en gezellig kletsen met collega’s.

Mijn moeder kocht deze brilpoetsdoekjes. Mijn bril is op een of andere manier niet fatsoenlijk schoon te krijgen, maar deze doekjes werken echt heel goed!

Zondag

zondag

De dag begon ik door heerlijk uit te slapen en vervolgens een broodje Filet American te eten. Die combinatie vind ik echt zo lekker!

zondag 2

Zondag was het Valentijnsdag en nam ik mijn vriend mee uit eten naar Happy Italy, ons favoriete restaurant! Ik at een heerlijke spaghetti met mozerella, wat er niet zo heel smakelijk meer uit ziet op de foto haha.

Van mijn vriend kreeg ik deze hele lieve kaart en een cadeaubon om een luchtje te gaan kopen die ik al een hele tijd wilde!

Dat was mijn week alweer. Aankomende week ga ik naar de dokter toe, omdat ik toch al veel te lang enorm moe en futloos ben. Daarnaast ga ik weer twee avonden sporten en ben ik van plan een aantal avonden vroeg naar bed te gaan.

Hoe was jouw week? Heb jij nog leuke plannen voor aankomende week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge