DIARY: AFSTUDEREN, KOEKIEMONSTER & VEEL KOU

collage-week

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen. De tijd brak aan om te beginnen met het afstuderen, het weer sloeg om en opeens was het erg koud en ik sportte weer twee keer. Benieuwd naar mijn week? Lees dan even verder.

Maandag

maandag-1

Sinds lange tijd pak ik mijn e-reader er weer bij. Ik lees heerlijk in de bus een boek. Zo ben ik voor mijn gevoel binnen no-time thuis. Ik had gelukkig geen hele lange dag op school. Ik werk nog wat aan artikelen en plof ’s avonds met een zakje pepernoten op de bank. Ik eet altijd de kleine zakjes pepernoten omdat ik anders in een keer alles opeet haha.

Dinsdag

dinsdag-1

Dinsdag had ik maar een paar uurtjes les, maar bleef daarna toch nog op school om het met een klasgenootje over het afstuderen te hebben. Vanaf deze week start ik met mij afstudeerdscriptie en ik vind het allemaal toch wel erg spannend.

’s Avonds even stoom afblazen en mijn hoofd leegmaken in de sportschool. Heerlijk!

Woensdag

woensdag

Tjaa, het is weer zover…. Ik heb altijd zo’n hekel aan deze periode. Ik ben niet te genieten en voel me ook echt niet lekker. Dan maar een pyjamadagje.

Donderdag

donderdag-1

Donderdag heb ik geen les op school, maar doe ik wel veel voor school zodat ik volgende week wat meer lucht heb en meer kan doen aan mijn afstudeeronderzoek.

’s Avonds maakt mijn moeder Noedels. Ik ben er echt dol op. Lekker veel groente, kip, noedels en een sausje, jummy!

Vrijdag

vrijdag-1

Vrijdag had ik een afspraak bij het accountantskantoor waar ik werk. Ik moest nog even wat afdrukken. M’n broertje had blijkbaar ook wat afgedrukt wat niet helemaal goed was gegaan, want op al mijn blaadjes stond het logo van zijn school geprint… Oepss.

Ik ben echt dol op de Haribo snoepjes alleen kan ik nooit kiezen wat ik wil. Voor de twijfelkonten net als ik is er de perfecte oplossing. Er zijn namelijk kleine snoepzakjes, voor de kleintjes, waar van elke soort een snoepje in zit. Alle snoepjes die je wilt alleen dan in het klein. Ideaal, nu eet ik niet meer de halve trommel in een keer op haha.

Zaterdag

zaterdag-1

Het was weer tijd om te gaan werken. Eind december ga ik weg bij mijn bijbaantje. Dan heb ik er maar liefst 8! jaar gewerkt. Vanaf februari heb ik mijn halfjaarlijkse stage weer en ga ik afstuderen. Daar wil ik me volop op focussen. Ik stond zaterdagochtend op en buiten zag het gewoon wit. Ik besloot helemaal ingepakt op de fiets te stappen. In krabben had ik helemaal geen zin, dat vind ik ook zo’n rotklusje…

zaterdag-2

Mijn vriend had zijn neefje op bezoek om te logeren. Hij stuurde mij deze foto van zijn dekbed. Hoe schattig?

De appeltaart van mijn moeder is echt de allerlekkerste! Hij ziet er alleen niet zo heel smakelijk uit door mijn slagroomspuitkunsten haha, maar dat was hij zeker wel! De rest van de dag heb ik niet zoveel gedaan. Ik maakte wat foto’s voor artikelen en keek ’s avonds met mijn vriend nog wat tv.

Zondag

zondag-1

Zondag was wederom een luierdagje. Heerlijk wat YouTube video’s kijken en een boekje lezen. Ik had erg veel zin om naar het bos te gaan, maar door het weer ging dat helaas niet door. Volgende keer beter!

Aankomende week is voor mij een best wel spannende week. Ik ga voor het eerst langs bij mijn afstudeerbedrijf en ga starten met mijn afstudeeronderzoek. Ook wordt mijn ‘kleine’ broertje alweer 18 en mag hij eindelijk in de auto rijden die hij al een half jaar klaar heeft staan haha. Voor zijn verjaardag gaan we zondag heerlijk uit eten bij Zusje.

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge