Diary #7


Het is weer zaterdag en dat betekent een nieuwe diary. Ik heb deze week niet zo heel veel bijzondersgedaan dus het is vooral school wat jullie te zien krijgen. Over één week heb ik alweer toetsen en ik ben deze week al een beetje begonnen. Ben je benieuwd naar mijn week? Lees dan zeker even verder.

 

Natuurlijk begon ik elke ochtend met de vlogs van Beautygloss. Ik vind ze echt heel erg leuk om te kijken. Hopelijk blijft ze doorgaan!

 
De week begon goed, ik deed de buitendeur snel open omdat het buiten echt koud was. Wat ik niet door had was dat ik iets te dicht op de deur stond. Met als resultaat dat de deur als een grote witte streep op mijn hoofd stond met een grote bult erbij…

 
De laatste tijd eet ik steeds meer fruit. Ik ben echt gek op bananen en deze heb ik afgelopen week ook vaak gegeten.

Nog een vlog van Mascha kijken.

 
Ik heb een nieuwe mascara gekocht. Dit resultaat is echt heel erg mooi! En het is nog een budget mascara ook! Binnenkort komt er een artikel van online.
 Ik kon het niet laten en ben gezellig met mijn schoonmoeder naar de Kruidvat gegaan. Wij gingen op tijd en echt extreem druk was het nog niet. Een half uur later was het echt gekkenhuis! Helaas kocht ik wel 3 (!) kapotte producten. Door dat licht daar zie je echt heel veel niet…

Een van de nieuwe spulletjes die ik gekocht heb. Dit is echt een prachtig lakje. Aankomende week komt hier een artikel over en natuurlijk over alles wat ik gekocht heb.

Hard aan school werken en een planning maken.

Flink vooruit gewerkt en al mijn huiswerk af!

 
Alvast wat leren. Ik begon met het makkelijkste vak: Financiële administratie
 
 
Dit was mijn week alweer. Helaas niet zo heel veel bijzonders. Hoe was jullie week?
 
 
 
~Liefs Sandra
 
 


6 thoughts on “Diary #7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge