Diary #1

 
bron

Bij veel blogs zie je elke week een artikel voorbij komen waarbij ze de lezers een kijkje in hun leven geven door middel van foto’s. Zelf vind ik het erg leuk om elke keer weer te bekijken. Ik besloot om zoiets zelf ook te proberen en heb mijn best gedaan om foto’s te maken. Dit is best wel even wennen dus het zijn er niet zo heel erg veel, maar ik doe mijn best. Ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden, dus laat het zeker even weten. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Deze week had ik op maandag, dinsdag en woensdag toetsen. Dit was een van de lastige vakken: Recht. Dat is vooral heel veel leerwerk en veel begrippen.

Ik heb echt een hekel aan brood en vind het eigenlijk nooit lekker. Onderlaatst ontdekte ik de Pittige Kip van Johma. Deze is echt heel erg lekker en zoals je kunt zien eet ik zelfs 2 boterhammen haha.

 
Ik bestelde deze winterjas. Op het plaatje lijkt hij niet zo leuk, maar in het echt vind ik hem geweldig! Ik had al 3 winterjassen, maar dat waren allemaal stoffen. Aangezien ik nu op de fiets naar de bushalte moet (wat een stukje verder fietsen is) is het wel fijn dat ik een jas met muts heb die tegen de regen kan. 

 
Deze foto stuurde mn vriend naar mij toe. Hij was toevallig in de stad en zag deze chocolade pepernoten bij de Kruidvat. Hij nam ze voor mij mee, echt onwijs lief!

Ook had ik een paar laarzen bij de H&M besteld. Toen ik de verpakking opende kon ik mijn ogen even niet geloven. De schoenen zaten namelijk ingepakt in een doos en ook nog eens in een stoffen zakje die enorm zacht was.

 
Helaas waren de laarzen niet echt leuk. Op deze foto komt het niet zo over, maar de laars leek net van plastic. Dat terwijl het van echt leer was. Dat rook je ook wel, maar er zat volgens mij zoveel verf overheen dat het echt niet mooi stond. Helaas….

Ik werd er echt gek van dat mijn laptop de verjaardagen van iedereen die ik ook op msn gehad had toevoegde aan mijn agenda. Ik kwam dat de geniale oplossing om gewoon het blokje personen te verwijderen, maar wat ik niet door had was dat hij daarmee gelijk mijn agenda, email en nog zo’n vlakje mee verwijderde. Weten jullie hoe ik dat weer weg kan krijgen? HELLUUUP!

Ik had de software van mijn printer nog niet geïnstalleerd op mijn laptop en kon dus nog niks printen. Ik besloot hier verandering in te brengen en ik installeerde het programma op mijn laptop.

Ik had deze week ook een Nederlandse toets waar ik hier hard voor aan het leren was.

Deze foto stuurde ik naar mijn vriend. Ik had et zo onwijs koud en trok stiekem een vest van hem aan die nog bij mij lag. Die grote vesten zitten echt heel lekker!

Ik keek alweer de laatste LA vlog van Mascha. Zulke vlogs vind ik altijd zo leuk om te zien!

 
Mijn toetsen plannen ze op school ’s avonds dus ik moest laat op de avond nog terug met de bus. Hete was gewoon al donker en ik kwam nog van school vandaan. Gelukkig kon ik wel zitten.

 
Ik ben bezig met mijn rijbewijs. Ik les twee keer in de week en stond hier te wachten op mijn rode lesautootje. 

 
Wachten op de bus. Duurt lang…..

 
Hier was ik aan het oppassen. Ik heb hele rustige oppaskindjes en heb eigenlijk nooit wat te doen. Ik besloot een boek te lezen die al een paar weken bij mij in de kast lag. 

Lekker even wat artikelen lezen met een stukje gevulde speculaas erbij. Dat vind ik echt zoooo lekker.

Shoplogs zijn altijd erg leuk om te kijken. Deze van Teske keek ik dus ook met veel plezier.

Ik maak altijd een planning voor mijn blog. Vaak houd ik me hier niet aan, omdat er dan een ander artikel voorrang heeft of omdat ik andere artikelen al klaar heb. Toch blijf ik ze maken.

 
 
Ik mag van mijn oma nog een sieraad uitzoeken voor mijn verjaardag. Ik kwam deze prachtige ketting van Marc Jacobs tegen wat liefde op het eerste gezicht was. Helaas voor mij is hij overal uitverkocht en zal ik iets anders moeten zoeken. Maar wat een plaatje is het.

Mijn tv meubel is altijd echt een chaos als ik mijn make-up gedaan heb. Overal liggen kwasten en make-upjes die ik gebruikt heb.

 
Normaal ontbijt ik met een cracker. Dit omdat ik brood echt niet lekker vind. Ik besloot dit keer eens een bolletje te proberen. Dit was ook niet zo’n succes. Voortaan dus gewoon ontbijten met een cracker.

 
 
Deze vla had mijn moeder voor me meegenomen. Hij is echt heel lekker, maar je moet er wel even aan wennen. Deze vla is echt heel luchtig waardoor het bijna lijkt of je lucht met een smaakje eet. Het pak zelf weegt ook helemaal niks.
 
 
Dit waren al mijn foto’s alweer voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Laat vooral even een reactie achter.
 
 
 
 
 
 
~Liefs Sandra

2 thoughts on “Diary #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge