DE MEEST RARE RECLAMES VAN HET MOMENT

reclame

De laatste tijd hoor ik reclames voorbij komen op de radio en televisie waarbij ik denk wait whut? Ik ben erg benieuwd of ik de enige ben die zo over deze reclames denkt en deel de drie opvallendste met jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.

1. Maaltijdshakes

Kruidvat richt zich de laatste tijd steeds meer op voeding en daar hoort het hele afvalverhaal ook bij. Op de radio maakte ze onlangs reclame voor Shakes die helpen bij het afvallen. Wanneer je denkt dat de reclame voorbij is vermelden ze er nog even snel bij dat het vervangen van twee maaltijden per dag helpt bij afvallen. Really? Natuurlijk val je af als je twee maaltijden per dag omwisselt voor en shake. Ik ben geen voedingsdeskundige, maar het lijkt me niet heel erg gezond en goed voor je lichaam.

2. Beltegoed terug

Waarschijnlijk ken je het volgende probleem ook wel. Je hebt een groot telefoonabonnement die je nooit op krijgt en waarbij hetgeen wat je over hebt aan het eind van de maand vervalt terwijl je er wel voor betaald hebt. Wederom hoorde ik op de radio een reclame voorbij komen waar een oplossing voor dit probleem geboden werd. Wanneer je naar een bepaald nummer zou bellen kreeg je per gebelde minuut 0,50 teruggestort op je rekening. Zo kreeg je geld terug voor je beltegoed dat je aan het eind van de maand nog over had. Best een slim idee toch? Totdat aan het eind van de reclame snel werd vermeld dat het nummer 90 cent per minuut kostte. Wat een grap zeg, dan kost het je dus geld in plaats van dat het geld oplevert.

3. Nare uitvaart reclame

De laatste rare reclames valt niet in dezelfde categorie als de bovenste twee. Het gaat namelijk over de uitvaart reclame van Yarden. Waarschijnlijk ken je hem wel die reclame met die vrouw in een rode jas die met een urn loopt te zwaaien. Wauw mensen als ik aan een reclame een gruwelijke hekel heb is het die reclame wel. Wat een nare reclame vind ik dat zeg…. Ik heb normaal gesproken helemaal geen probleem met zulk soort reclames, maar de manier waarop bepaalde dingen hier gebracht worden… Bah, ik krijg er echt kippenvel van.

Dit waren de drie meest rare/nare reclames van de afgelopen tijd. Ik ben erg benieuwd of jouw ook bepaalde rare reclames zijn opgevallen die mij nog niet zijn opgevallen. Laat dat zeker even achter in de reacties!

 

liefs

Follow

4 thoughts on “DE MEEST RARE RECLAMES VAN HET MOMENT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge