DE 25 LEVENSVRAGEN TAG

DSC_0085

Ik kwam deze tag tegen bij Kelly en het leek me leuk om hem ook te beantwoorden. Tags vind ik altijd erg leuk om in te vullen en te lezen, omdat je zo toch iets meer te weten komt over iemand.  Deze tag bestaat uit 25 hele diverse vragen, maar het zijn allemaal niet zulke hele diepgaande vragen. Benieuwd? Lees dan even verder.

13707560_546782112177605_3130365854292731640_n

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Daar staat een foto op van onze vakantie in Kos waar ik graag aan terug denk. Een van de weinige foto’s waar we allebei leuk opstaan haha.

Je gaat naar een kroegje/cafe; wat bestel je?

Als ik de bob ben bestel ik vaak gewoon de hele avond water. Ik ben een echte waterdrinker en frisdrank drink ik vrijwel niet. Als ik niet hoef te rijden bestel ik vaak gewoon bier. Tjaa, ik ben een bierdrinkmeisje haha. Al moet ik eerlijk toegeven dat bier in de meeste kroegen/café niet zo heel lekker is, maar aangezien de wijn die geschonken wordt vaak echt niet lust kies ik daar maar voor.

Welk woord gebruik je echt té vaak?

Het is niet zo dat ik een stopwoordje heb of iets dergelijks. Als ik iets zou moeten kiezen is het het woordje ‘echt’ tijdens een normaal gesprek gebruik ik dit woord dan misschien niet zo vaak, maar ik mijn artikelen zie je het regelmatig terugkomen.

Wat is je favoriete film?

Meerdere films vind ik erg leuk. Vaak zijn het de animatiefilms met schattige poppetjes en beestjes waar ik echt heel blij van word. Ik heb normaal gesproken een hekel aan een film opnieuw kijken die ik al een keer gekeken heb, maar voor animatiefilms maak ik graag een uitzondering.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?

Ik ben echt dol op de foute programma’s waar je gewoon lekker dom tv kan gaan zitten kijken zonder erbij na te moeten denken. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan de programma’s in de richting van Barbie en Oh Oh Cherso… Daarnaast vind ik programma’s als Expeditie Robbinson en Wie is de Mol ook erg leuk.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?

Dat is denk ik Bulletproof van Jeroen van Koningsbrugge samen met Nicky Romero deze zong hij namelijk in zijn televisieprogramma Jeroen in California dat ik gisteravond heb gekeken.

Naar wie was je laatste appje?

Naar mijn vriend om te vragen of hij lekker heeft geslapen 🙂

Wat was je eerste e-mailadres?

Mijn eerste mailadres heb ik nog steeds in gebruik. Iemand heeft hem voor mij aangemaakt en ik moet eerlijk toegeven dat ik inmiddels daarnaast een ander mailadres heb aangemaakt voor het geval iemand om mijn mailadres vraagt en ik het niet zo goed durf te zeggen haha. Gelukkig valt hij in vergelijking met mailadressen van vroeger van anderen erg mee. Alleen een gedeelte met 9123 in een mailadres is gewoon een beetje gek.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Ik kan me echt ergeren aan mensen die constant negatief doen en die altijd om alles lopen te zeuren en te mopperen.

Wat is je meest awkward moment ooit?

Het is niet persé een moment geweest. Regelmatig maak ik awkward dingen mee en vaak komt het dan door mijn eigen lompigheid haha. Dan zeg ik iets net te hard waardoor mensen omkijken. Daarnaast kan ik er thuis nogal uitzien als een zwerver met mijn haar in een knot dat overal uitsteekt een pyjamabroek aan met Bami en Knabbel en Babbel en dan kan je je waarschijnlijk wel voorstellen hoe de pakketbezorger kijken als je zo de deur open doet haha.

Wat is je favoriete dag van het jaar?

Mijn favoriete dag van het jaar is toch wel de dag voor Kerstmis. Het sfeertje van kerst is dan al wel aanwezig, gezellig met z’n allen in een comfy outfit bij de kerstboom op de bank tv kijken en nog niet alle verplichtingen hebben van Kerstmis zelf, heerlijk!

aapjes

Wat is je favoriete emoji?

Mijn absolute favoriet zijn eigenlijk drie emoji’s die bij elkaar horen. Dit zijn de drie aapjes en als ik echt in een hele vrolijke bui ben laat ik de eerste twee kiekeboe spelen hahah.

Katten of honden?

Vroeger wilde ik altijd heel erg graag een hondje, maar bij mijn vriend thuis hadden ze vroeger altijd een kat en ik moet toegeven dat ik dat ook wel erg leuke diertjes vind, maar als ik echt moet kiezen kies ik toch voor een hond omdat die meestal wat aanhankelijker zijn.

Utrecht of Amsterdam?

Doe mij maar Utrecht. Iedereen is altijd echt dol op Amsterdam, behalve ik haha. Ik vind het niet fijn winkelen en de sfeer daar vind ik vaak ook niet zo leuk.

Koffie of thee?

Geef mij maar een heerlijk kopje thee en dan het liefste een thee met kaneel ofzo.

6cb3e7184948439dbbd01e2b67fd7a75

Serie of film?

Als ik alleen kijk kijk ik liever een serie, maar als ik bijvoorbeeld samen met mijn vriend wat kijk kijk ik liever een film aangezien we qua series vaak nogal diverse dingen leuk vinden. Momenteel kijk ik de serie Gossip Girl, heerlijk om naar te kijken.

Engeland of Amerika?

Ik ben zelf een keer in Engeland geweest en ik zou zeker graag nog een keertje terug willen. Toch zou ik ook erg graag nog een keertje naar Amerika gaan.

Vlees of vis?

Vlees vind ik wel lekker, ben geen hele grote vleeseten, wat betreft vis vind ik tonijn en zalm altijd wel lekker.

Drank of drugs?

Drugs absoluut niet, maar een lekker drankje thuis gaat er altijd wel in. (Baileys met caramel of iets in die richting)

Spice Girls of Backstreet Boys?

Beide waren een beetje voor mijn tijd geloof ik haha. Maar de Spice Girls zong ik vroeger toch wel mee als ze voorbij kwamen op de radio.

Bert of Ernie?

Absoluut Ernie!

Buurman of Buurman?

Buurman met het hoge voorhoofd hahah. Ik keek het vroeger echt altijd!

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Villa Achterwerk vond ik nooit zoveel aan. Sesamstraat daarentegen vond ik echt geweldig!

Meest random feitje over jezelf?

Mij kan je echt wakkermaken voor een softijsje 🙂 En dan nog het liefste de aardbeienvariant.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

Geniet van hetgeen en de personen die je nu om je heen hebt het leven gaat erg snel en voor je het weet is het moment alweer voorbij. Achteruit blijven kijken heeft geen zin, kijk vooral vooruit naar hetgeen wat je hebt en wat je wilt bereiken.

Dit waren alweer de 25 vragen. Ik ben erg benieuwd naar jouw levensles die je tot nu toe hebt geleerd. Laat jouw antwoord op deze vraag zeker even achter in de comments!

 
 

liefs

Follow

3 thoughts on “DE 25 LEVENSVRAGEN TAG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge