Catrice nagellak: I’m Dynamite

De laatste tijd ben ik echt gek op glitterlakjes. Deze prachtige van Catrice stond nog onaangeraakt in de kast en ik besloot dat het wel eens tijd werd om deze te gaan gebruiken en de swatches te gebruiken voor een artikel. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

 
De glitternagellak zie er in het flesje erg donker uit. Vandaar dat ik besloot om er een licht kleurtje onder te doen. De glitters hadden zelf een blauwe gloed en ik koos er daarom ook voor om een blauw lakje onder de glitterlak aan te brengen.
 
De basis is een blauw lakje van Maybelline. Hij komt uit de Color Show collectie en heet 651 Cool blue. Het is een lakje dat goed dekt en waarbij je aan één laagje eigenlijk al genoeg hebt. Toch bracht ik nog een tweede laagje aan omdat ik dat mooier vind.
 
Het glitterlakje is van Catrice en heet 40 I’m Dynamite. Van deze nagellak bestaat ook een roze versie waarvan de swatches al op mijn blog staan.
 
 
Toen ik het glitterlakje aanbracht was ik wel verbaasd. Ik had verwacht dat het zwarte en zilveren glitters zouden zijn, maar dit is niet het geval. Het zijn alleen maar zilveren glitters. Desalniettemin is het een prachtig lakje.

Qua aanbrengen merkte ik wel verschil tussen deze nagellak en de roze versie hiervan. De roze versie bracht makkelijker aan omdat de nagellak wat dikker was en daardoor kwamen er per keer ook meer glitters op je nagels. Deze nagellak is redelijk dun en je moest dus een beetje gaan vissen om de glitters aan te kunnen brengen. Dat is het enige nadeel, maar het resultaat vind ik wel heel erg leuk.
 


Wat vinden jullie van het resultaat?

Wil je op de hoogte blijven van de artikelen op deze blog? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn blog. Dit kun je eenvoudig en gratis doen door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.
 
 
 
~Liefs Sandra
 

4 thoughts on “Catrice nagellak: I’m Dynamite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge