CARNAVALSOUTFIT: MINNIE MOUSE

collage

Afgelopen weekend was het eindelijk zover. Een van de weinige feestjes waar je je kunt verkleden als een prinses, helemaal kunt opdoffen en ook nog eens een paar geweldige avonden met vrienden kunt hebben. Ik ging dit jaar als Minnie Mouse. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130994358085427861

Aviary Photo_130994357282059980

Ik was op zoek naar een leuk carnavalsjurkje, maar op internet waren de jurkjes alleen al tegen de vijftig euro aan en als daar nog allerlei accessoires bij komen wordt dat echt enorm prijzig voor een carnavalsoutfit die ik een paar avonden aan heb. Op aanraden van mijn schoonmoeder ging ik naar Bas Bastiaanse in Ammerzoden. Een stoffenwinkel die ook een winkel met carnavalskleding heeft. Ik kocht daar dit leuke Minnie Mouse jurkje, de kousen, de oortjes en ook nog een paar handschoentjes ( die ik overigens ben vergeten op de foto) voor nog geen € 38,00 wat echt een hele goede prijs is.

2016-02-06-07.52.47-1-576x1024

Ik ben twee avonden gaan carnavallen. De eerste avond ging ik naar Oosterhout en de tweede avond heb ik carnaval gevierd in Breda. Vooral de tweede avond was echt onwijs leuk en stiekem baalde ik er een beetje van dat het daarna alweer voorbij was en ik maandag weer aan het werk moest.

Het zijn dan misschien niet de mooiste foto’s en met mijn telefoon gemaakt, maar ik vond ze zo leuk dat ik ze graag met jullie wilde delen. Ben jij nog wezen carnavallen?

 

liefs

Follow

One thought on “CARNAVALSOUTFIT: MINNIE MOUSE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge