CADEAUTIPS DAMES: Onder de 15 euro

c700x572

De feestdagen komen er weer aan. Een tijd van warmte, gezelligheid en cadeautjes. Ik vind het heel leuk om cadeautjes te krijgen en te geven, maar het lastige is altijd wat geef je? Om het wat makkelijker te maken heb ik een aantal leuke cadeautjes voor haar uitgezocht onder de €15,00. Benieuwd? Lees dan even verder.

Christina Aguilera Parfum € 14,99 – Het eerste cadeautje is misschien een beetje ‘standaard’, maar dat betekend niet dat het niet leuk is. Dit parfum ruikt heerlijk en is ook nog eens leuk verpakt.

I Heart Naked Chocolate Palette € 7,99 – Make-up is iets waar je vrijwel iedereen blij mee kunt maken. Dit palette heeft prachtige kleuren, is goed gepigmenteerd en ziet eruit om op te eten. Kruidvat verkoopt dit merk in een aantal filialen, maar ook online kun je hem bestellen.

Lucardi Ring € 14,99 – Sieraden zijn ook altijd leuk om te geven. Zeker als vriendje, want het is een blijvend cadeautje. Het hoeft helemaal niet zo duur te zijn, deze ring ziet er toch prachtig uit?

Hunkemöller Pantoffels € 12,99 – Hoe schattig zijn deze pantoffels? Als je nog iets meer te besteden hebt kun je dit leuk combineren met een slaapmasker of toilettasje, allemaal in de stijl van dit schaapje.

I Love badset € 12,95 – cadeausets zijn ook altijd leuk om te geven. Deze set bevat 6 douchegels van 100 ml in 6 verschillende geurtjes. Dit alles wordt leuk verpakt in een doosje. Het ziet er kleurrijk en vrolijk uit en ruikt ook nog eens lekker.

Dit waren een aantal leuke cadeautjes onder de 15 euro die je voor een vrouw kunt kopen. Uiteraard komt er ook nog een mannen variant aan. Zouden jullie het leuk vinden om ook een wat duurdere variant hiervan te zien?

Heb jij nog andere leuke cadeautips?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge