Birthday haul

Afgelopen vrijdag werd ik 18. Heel uitgebreid heb ik het niet gevierd. Alleen wat vrienden en familie kwamen. Dit zijn bij mij mij vaak niet zoveel mensen aangezien een groot deel altijd op vakantie is met mijn verjaardag. Ik heb dit jaar grotendeels geld gehad, maar natuurlijk ook nog een aantal cadeautjes. Lees even verder om te zien wat ik gekregen heb.

Als eerste heb ik van mijn ouders mijn rijbewijs gehad. Inmiddels heb ik al twee rijlessen gehad en vanmiddag alweer mijn derde. Ik vind het echt onwijs leuk en tot nu toe gaat het best wel goed. Verder heb ik een horloge gekregen voor het behalen van mijn diploma die eigenlijk ook een beetje voor mijn 18e verjaardag is.

Van mijn broertje heb ik het luchtje Pulse gekregen van Beyonce. Van dit luchtje had ik een testertje en ik vond hem zo lekker dan ik de full-size versie gevraagd heb.

Verder heb ik een aantal nagellakjes gehad. De vier kleine flesjes doen me trouwens heel erg denken aan de nagellakjes van Chanel.

Ook heb ik nog een 3d oogschaduw van Essence en mijn favoriete eyeliner van Catrice gekregen van een vriendin die mijn blog volgt. Ze had er ook een cadeaubon van de Bijenkorf bijgedaan zodat ik iets van Mac kon kopen. Echt onwijs lief! Ook kreeg ik haarelastiekjes omdat ik die altijd van haar leende en dat volgend jaar niet meer kan.

Ik heb ook nog wat dingen gekregen om mijn nagels te versieren en nagelstickers met een heel erg leuk printje. Ik had nog geen blauw oogpotlood en kreeg van een vriendin een oogpotlood van Essence met twee blauwe kleuren.

En nog een heel erg leuk armbandje 🙂
Voor de rest heb ik nog wat cadeaubonnen gekregen en mag ik nog wat leuke sieraden uit gaan zoeken.
Dit waren alle cadeautjes die ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik ben met alles heel erg blij, en kan niet wachten om alles uit te gaan proberen. Er zullen dus nog van een aantal dingen reviews komen.

~Liefs Sandra

2 thoughts on “Birthday haul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge