BESTELLING BODY& FIT: ISO PLUS & STAY STRONG

bestelling-bodyfit

Vooral tijdens het hardlopen merkte ik dat ik soms wat energie te kort kwam en dat de verzuring ook regelmatig na een aantal kilometer al om de hoek kwam kijken. Ook de dagen na de sportschool had ik regelmatig best wel last van spierpijn. Ik besloot wat producten te bestellen voor een extra energie boost. Benieuwd hoe het bevalt? Lees dan even verder.

Zelf had ik nog nooit bij Body&Fit besteld en ik was dan ook een beetje overrompeld toen ik zag wat voor groot assortiment aan producten ze daar aanbieden. Na wat research gedaan te hebben kwam ik erachter dat ik op zoek was naar een product dat voor het sporten me energie geeft,  tijdens het sporten zorgt voor een energie boost en hydratatie en na het sporten ervoor zorgt dat het vocht weer aangevuld wordt. Voor nu liet ik de eiwit shakes voor wat het was, wellicht dat ik dat ooit nog een keer probeer, maar voor nu ging ik voor twee producten die naar mijn mening goed op mijn behoeftes zouden kunnen aansluiten.

Iso Plus

isoplus

Iso Plus € 9,50 – Dit is een product dat ik vooral voor en na het sporten/hardlopen gebruik. Het is een product wat verfrist en vocht, mineralen en vitamines aanvult. Ik koos de Tropic Blue smaak en die smaakt zeker goed!

Body&Fit Stay Strong

stay-strong

Stay Strong € 9,90 – Dit is het product dat ik vooral gebruik tijdens het hardlopen en het trainen in de sportschool en is vooral geschikt voor duursport, cardio en krachttraining en zou je een energieboost moeten geven. Ook dit product is in veel verschillende smaken verkrijgbaar. Ik koos voor de Exotic variant die ook niet verkeerd smaakt. Deze smaak is een beetje vergelijkbaar met Dextro Energie tabletten.

Beide producten zijn een goede combinatie en werken voor mij erg goed. Iso Plus zorgt ervoor dat ik van tevoren goed gehydrateerd ben en dat ik een adrenaline boost krijg. Ik voel me hierdoor fit en energiek en heb er zin in om een stuk te gaan hardlopen of hard te gaan trainen in de sportschool. Stay Strong is een product wat ervoor zorgt dat ik tijdens het trainen genoeg energie heb om hard te knallen. Mijn spieren verzuren een stuk minder snel en ook na het trainen heb ik een stuk minder last van mijn spieren en voel ik me niet compleet uitgeput, wat normaal gesproken wel zo is. Ook de dagen erna merk ik dat ik vrijwel geen last heb van spierpijn, wat ook wel erg prettig is!

bidon

Bij de bestelling kreeg ik ook nog een proefverpakking en een hele leuke roze bidon. Dat is natuurlijk altijd leuk!

Ik ben erg te spreken over deze producten die ik bestelde bij Body&Fit. Beide zijn een goede aanvulling op elkaar en zijn ook nog eens goed te betalen. De combinatie van deze producten zorgt voor een goede hydratatie, voor een energieboost wanneer ik het nodig heb en zorgt ervoor dat ik na het sporten niet compleet uitgeteld ben. Ik ben absoluut geen expert en heb de producten waarvan ik dacht dat ze voor mij zouden kunnen werken uitgezocht en die bleken ook goed te werken. Heb jij nog goede tips voor andere producten die me kunnen helpen bij het sporten? Laat het dan zeker even achter in de reacties!

Welke producten gebruik jij tijdens het sporten?

 

liefs

Follow

One thought on “BESTELLING BODY& FIT: ISO PLUS & STAY STRONG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge