BENEFIT ROLLER LASH MASCARA

Mascara is zo’n product dat je hele uitstraling qua blik kan veranderen. Een goede mascara die mijn wimpers lang en mooi maakt is voor mij een must. Lange tijd dacht ik mijn perfecte mascara gevonden te hebben in een budget variant van Essence, maar na meerdere mascara’s hiervan versleten te hebben begon hij toch wat minder goed te bevallen. Ik  las veel goede verhalen over de Roller Lash van Benefit en na wat twijfelen besloot ik hem toch maar eens uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Roller Lash mascara komt in een mooie speelse verpakking die me enigszins aan een kroontje doet denken en voelt luxe aan. De roze dop is van rubber, of iets wat erop lijkt, waardoor je veel grip hebt en de mascara makkelijk aan kunt brengen.

De het mascaraborsteltje zou ‘magische haakjes’ bevatten en de ultieme krulformule. Volgens Benefit is een wimperkruller bij het gebruiken van deze mascara niet meer nodig. Het zogenaamde Hook ’n Roll borsteltje bevat kleine haakjes die tussen de haartjes van het borsteltje zijn geplaatst, dit zou ervoor moeten zorgen dat je wimpers flink gelift worden. De mascara zou dus moeten zorgen voor veel krul en een liftend effect dat wel 24 uur zou blijven zitten. Dat klinkt veelbelovend!

Links zie je mijn wimpers voor het gebruik van mascara en rechts na het gebruik van mascara. Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers inderdaad een stuk meer gekruld, zijn ze goed gesepareerd en is de mascara lekker zwart, wat bij mij een absolute must is voor een mascara. Daarnaast worden je wimpers niet hard van deze mascara en is deze mascara gemakkelijk op te bouwen zonder dat er klontjes of spinnenpoten ontstaan.

Deze mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers lang, krullend en vol volume zijn. Daarnaast is hij goed zwart wat voor een frisse blik zorgt. De mascara doet inderdaad wat hij belooft. Ik ben echt heel erg enthousiast en heb mijn andere mascara’s die ik nog had liggen zelfs weggegooid, omdat ik alleen deze mascara nog gebruik. De mascara is verkrijgbaar bij de Douglas voor € 25,00. Dit is best een investering in vergelijking met mijn Essence mascara van nog geen € 3,00, maar gezien het resultaat is hij me dat zeker waard!

Wat is jouw favoriete mascara?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “BENEFIT ROLLER LASH MASCARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge