BELLÁPIERRE KISS PROOF LIP CRÈME HOTHEAD

In de StyleTone beautybox ontving ik deze felrode liquid lipstick van Bellápierre. Een kleur die ik normaal gesproken niet zo snel uit zou kiezen, maar dat is juist het leuke aan zulke boxen. Je probeert hierdoor allerlei producten die je normaal gesproken niet zou proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Hothead is een enorm goed gepigmenteerde liquid lipstick die snel opdroogt met een matte finish. Zelf draag ik normaal gesproken geen rode tinten en al helemaal niet zulke koele rode tinten, aangezien die mij nooit zo goed staan. Ik ben benieuwd.

De lipstick brengt redelijk gemakkelijk aan, maar wanneer je uitschiet is het bijna niet te corrigeren door de felrode kleur. Uiterste precisie is dus wel vereist. Het aanbrengen ging bij mij verassend goed, al had de lijn bij mijn rechtermondhoek wel iets strakker gekund. Eenmaal aangebracht droogt de lipstick erg snel op, waarna hij muurvast blijft zitten. Zelfs een avondmaaltijd overleefd hij, wel wordt hij daarna iets wat plakkerig, maar het is al bijzonder dat hij zo goed blijft zitten tijdens het eten.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik me de kleur beter vind staan dan ik in eerste instantie had gedacht. Misschien heeft het wel te maken met mijn haarkleur die nu een stuk lichter is. De lipkleur is echt enorm fel en van meters afstand niet te missen, daar moet je dus wel zin in hebben. Deze lipstick zal ik dan ook niet regelmatig dragen, maar wanneer ik naar een feestje ga of tijdens de zomer zin heb in wat gek, dan komt deze lipkleur zeker in aanmerking! De Bellápierre Cosmetics Kiss Proof Lip Crème in de kleur Hothead is verkrijgbaar in de webshop van Bellápierre voor € 20,00.

 

liefs

Follow

One thought on “BELLÁPIERRE KISS PROOF LIP CRÈME HOTHEAD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge