Beauty Tag

Ik bedacht me vandaag dat jullie eigenlijk helemaal niet zoveel weten over mij dus vandaar dat ik deze beautyvragen ga beantwoorden.

Hoe oud was je toen je met make-up begon?
Ik begon best wel vroeg met make-up. Ik weet nog wel dat mijn moeder een grote toilettas had met allemaal make-up spulletjes erin en dat ik die stiekem soms wel eens uitprobeerde. Ook had ik als kind van die kindermake-up. Maar mijn eerst echte make-up spulletjes kreeg ik in groep8/brugklas. Voor sinterklaas dat weet ik nog echt heel goed, een mascara van de DA en 2 oogschaduwpalettes van Rimmel London ( die ik nu nog steeds in mijn kast heb liggen) En wat ik me ook nog kan herinneren is dat ik later van mijn moeder als cadeautje een oogpotloodje kreeg waar ik erg blij mee was.

Wat zijn enkele van je favoriete merken?
 Ik ben echt helemaal weg van de oogschaduw palettes van Sleek. Van L’oréal Paris & Maybelline vind ik de mascara’s erg fijn. Verder test ik graag producten uit van verschillende merken dus qua merk verschil ik veel van ‘favoriete merken’.

Wat betekent make-up voor jou?
Als jullie mijn artikelen gelezen hebben weten jullie waarschijnlijk dat make-up heel erg veel voor me betekent. Zonder make-up op voel ik me erg ongemakkelijk en onzeker. Daarom ga ik ook (bijna) nooit de deur uit zonder make up. Dus make-up betekent echt heel veel voor mij.

Als je maar 4 producten op je gezicht zou mogen dragen, welke zouden dat dan zijn?
Dit is voor mij een hele makkelijke vraag zoals jullie misschien al hebben gelezen in mijn artikelen is dat ik geen foundation, poeder & blush meer gebruik. Mijn huid werd er erg onzuiver door en raakte als het ware verstopt. Dus de 4 producten die ik op mijn gezicht draag zijn: Mascara, oogpotlood, eyeliner & lipgloss.

Wat vind je van drogisterij make-up versus duurdere merken?
Ik moet eerlijk bekennen  dat ik niet echt veel duurdere merken heb, ik heb een paar producten van Mac en daarbij houdt het denk ik ook op. Op internet bestellen van make-up vind ik altijd maar eng. Vooral als het om grote bedragen gaat. Ik ben erg blij met mijn sleek palettes maar of dat nou een duurder merk te noemen is? Ik vind van niet. En voor de rest zijn de drogisterij merken beter/sneller te verkrijgen dus neig ik vaak naar zulk soort producten.

Welke tip heb je voor beginnende make-up gebruikers?
Vooral veel oefenen, door het te oefenen leer je het en zie je je make-uplooks verbeteren. Begin eerst bij de wat goedkopere merken, en kijk welke producten jij wilt gebruiken en fijn vindt. Want het is niet zo dat alles wat duur is persé goed is. Dus kijk eerst eens rond bij de producten van Catrice & Essence. En als je een product dan niet fijn vindt dan kan je alsnog bij de wat duurdere merken gaan kijken.

Welke make-up trend heb je nooit begrepen?
De make-up van Gottics (ik heb er niets op tegen, niet dat ik straks een woedende menigte achter me aan heb hihi) Zelf vind ik dat niet zo mooi, van die enorm pikzwarte ogen. Als je bij mij op school kijkt zie je veel mensen ook met hele zwarte/zware make-up rondlopen. Ik vind dat zonde want vaak als je met make-up een mooie look maakt die niet al te zwaar is kan het echt heel mooi zijn. En persoonlijk vind ik dat je met die donkere zwarte make-up er niet mooier op word.

Wat vind je van de beauty community op Youtube?
I love it! Ik volg dagelijks een aantal blogs & volg veel beautymensen op Youtube. Zelf vind ik de video’s & blogs erg interessant want je kan er altijd wel wat van leren. En ik vind het gewoon leuk om nieuwe producten en looks te leren (kennen). In het speciaal vind ik de artikelen & video’s  van veracamilla.nl & beautygloss.nl erg goed. En ik kijk/luister er elke keer weer met plezier naar.

Dit was de tag alweer. Als je nog vragen hebt over beauty of totaal iets anders, laat het me weten.
~Liefs Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge