Back to 2015, Forward to 2016

IMG_8143-2

Het is vandaag alweer oudjaarsdag. Het klinkt heel cliché, maar het jaar is weer voorbij gevlogen. Normaal gesproken zou ik nu mijn doelen van 2014 erbij pakken en kijken of ik die gehaald heb, maar ik wil het graag een keer anders doen. Afgelopen jaar zijn er zoveel nare dingen in de wereld gebeurd, wat ervoor gezorgd heeft dat ik weer met beide benen stevig op de grond sta en waardoor ik weer beseft wat er werkelijk belangrijk is en dat waren mijn oppervlakkige doelen voor 2015 niet. Ik wil dan ook graag met jullie terugkijken naar mijn afgelopen jaar, maar ook vooruitkijken naar 2016. Benieuwd? Lees dan even verder.

2015

2015 was voor mij het waar waarin ik ging werken/stage lopen bij een accountantskantoor, wat nu alweer heel normaal is en wat ik niet kan wegdenken. Het was ook het jaar waarin ik voor het eerst duizenden kilometers reed met mijn eigen auto. Ook dat is iets waar ik niet meer zonder kan. 2015 is het jaar dat ik voor het eerst ging hardlopen en tevens ook het jaar dat ik in de bloedhitte de singelloop (5km) uitliep in een tijd wat gelijk een pr was. sandrarosa.nl kwam ik 2015 online, een wens die ik al zo’n twee jaar had, maar de stap nooit durfde te nemen. 2015 was het jaar waarin in een aantal mooie samenwerkingen had met bedrijven. 2015 was in alle opzichten voor mij een jaar waarin ik een stap vooruit gezet heb en waarin ik aan een nieuwe deel van mijn leven begonnen ben. 2015 was helaas niet alleen maar een jaar met mooie gebeurtenissen. 2015 was ook het jaar waar een stroom met ellende en verschrikkelijke gebeurtenissen begon waar geen einde aan lijkt te komen, waarbij heel veel onschuldige mensen het leven werd ontnomen. Toen is het besef weer gekomen dat je echt moet genieten van wat je nu hebt, want de mooie momenten die je nu meemaakt kunnen je niet meer afgenomen worden.

2016

Ik hoop dat 2016 het jaar gaat zijn waarbij mensen elkaar niet meer zoveel ellende en verdriet aandoen, puur omdat ze een andere mening en een andere kijk op het leven hebben. Het jaar dat mensen met familie en vrienden meer tijd samen doorbrengen en veel leuke dingen samen gaan doen. Voor mezelf hoop ik dat 2016 een jaar wordt waarin ik me voor de volle 100% kan inzetten voor mij blog, want dat is toch wel mijn grote passie. Daarnaast zou ik graag wat gezonder willen leven en graag wat vaker willen gaan hardlopen, omdat dat me zo rustig maakt. 2016 gaat hopelijk ook het jaar zijn waarin ik meer geniet van alle dingen die ik mag doen en waarin ik minder op de automatische piloot leef.

Ik hoop dat 2016 voor iedereen veel geluk en gezondheid brengt! Bedankt iedereen voor het bezoeken van sandrarosa.nl en de lieve reacties afgelopen jaar. Hopelijk zie ik jullie allemaal weer terug in het nieuwe jaar!

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge