Back from London

Vandaag na bijna een week eindelijk een artikel van mij. Velen zullen zich waarschijnlijk afgevraagd hebben waarom er een week niks is verschenen op mijn site. Maar dit kwam omdat ik niet thuis was. Ik zat namelijk met school een weekje in Engeland. Het was echt onwijs warm. Eigenlijk een beetje te warm om de hele dag rond te lopen. Ook dacht ik dat het qua warmte wel mee zou vallen en had alleen maar lange broeken bij. Niet zo slim haha. Ik heb een aantal dingetjes geshopt daar komt binnenkort nog een shoplog van. Voor de rest ben ik nu nog best wel moe, dus vandaag lekker een dagje op het strand met m’n vriend.

Wat gaan jullie vandaag doen met het lekkere weer?
~Liefs Sandra

One thought on “Back from London

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge