AUSSIE TAKE THE HEAT 3 MINUTE MIRACLE DEEP TREATMENT MASK

aussie masker

Mijn masker was al een tijdje op en mijn haar werd droog. Een goed masker konden mijn punten wel goed gebruiken. Ik kocht een masker van Aussie, omdat iedereen altijd zo enthousiast is over Aussie. Dit is een masker dat naast het voeden en verzorgen van je haar, je haar ook zou moeten beschermen tegen hitte. Een multifunctioneel product dus, dat is altijd handig! Benieuwd hoe het masker bevalt? Lees dan even verder.

De verpakking vind ik er leuk en kleurrijk uitzien. De tekst is op de verpakking gedrukt in plaats van de sticker met productinformatie die je vaak op producten tegenkomt. Dit oogt gelijk al een stuk luxer. De verpakking heeft veel grip door de ribbeltjes die in de zijkant zijn aangebracht. Daarnaast heeft dit product een dop die ik het liefste op alle producten terugzie!

aussie masker onderkant

Aan de onderkant van het masker zit de top, die er anders uitziet dan een normale dop. Deze dop heeft namelijk alleen een rubberen tuitje als sluiting dat zelf de verpakking afsluit en opent op het moment dat je erin knijpt. Geen gedoe meer onder de douche om de dop open te krijgen of om hem weer dicht te krijgen waardoor je gelijk een klodder masker door het doucheputje spoelt.

gebruiksaanwijzing aussie masker

Nadat je je haar gewassen hebt moet je het even goed uitknijpen om daarna het masker te verdelen over vochtig haar. Het masker laat je drie minuutjes intrekken om het vervolgens goed uit te spoelen.

Het masker ruikt heerlijk fris en toch een beetje zoetig. De dikte van het masker is te vergelijken met een wat dikkere conditioner die je gemakkelijk over je haar kunt verdelen en die er niet gelijk uit drupt. Tijdens het uitspoelen merkte ik al gelijk dat mijn haar een stuk zachter en gladder aanvoelde. Ook toen het was opgedroogd zag en voelde ik zeker verschil. Mijn haar voelt een stuk gladder aan en het heeft een mooie glans. Het voelt erg gevoed en ziet er verzorgd en gezond uit.

Het enige wat me wel opviel was dat mijn haar iets sneller vet werd dan normaal. Je zou er dus voor kunnen kiezen om het niet helemaal tot bovenop je hoofd aan te brengen of om het alleen een keer in de zoveel tijd over je gehele haar heen aan te brengen.

Ik vind het Take The Heat masker van Aussie echt heel fijn! Het ruikt heerlijk en het zorgt voor gezond, glanzend en zacht haar. Dat in combinatie met de handige verpakking, helemaal top! Dit masker is voor € 8,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Wat is jouw favoriete haarmasker?

 

liefs

Follow

One thought on “AUSSIE TAKE THE HEAT 3 MINUTE MIRACLE DEEP TREATMENT MASK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge