ARTIKEL 1000! + WINACTIE BLACKHEAD EX PORE STRIPS

1000! Ja je leest het goed, dit is alweer het duizendste artikel artikel dat online komt. Hoe bizar? Moet je nagaan hoeveel tijd daarin is gaan zitten en hoeveel foto’s dat wel niet zijn, maar er zit vooral heel veel liefde in! Het klinkt misschien heel cliché, maar ik vind het zo ontzettend leuk om artikelen te schrijven. Ik vind het nog veel leuker om te zien dat sandrarosa.nl steeds meer bezoekers krijgt en dat bedrijven me ook steeds beter weten te vinden. En nee ik ben niet heel groot, maar dat maakt me eigenlijk ook niet zoveel uit. Ik vind het leuk om te doen en ik vind het al heel bijzonder dat er mensen zijn die mijn artikelen lezen en mijn site bezoeken.

Natuurlijk is het leuk om te groeien, maar dat is niet hetgeen waarom ik dit doe. Als dat namelijk je drijfveer is en je daar heel erg op focust, doe je het dan nog wel omdat je het leuk vind of doe je het omdat je hoopt er veel geld mee te gaan verdienen? Kan je het dan wel lang volhouden? Ik vind het zo leuk om elke keer weer jullie reacties te lezen en om andere bloggers te spreken. Het lijkt me dan ook erg leuk om aankomend jaar meer bloggers te ontmoeten! Ben jij een blogger en lijkt het je leuk om een keer af te spreken? Stuur me dan zeker even een berichtje!

Genoeg gepraat, je had natuurlijk in de titel gelezen dat er weer een winactie is. Alweer een tijdje geleden kwam de winactie online waarin je een Blackhead Ex Pore Strip kon winnen. (Klik even op de link als je het uitgebreide review wilt lezen) Daar werd toen massaal aan meegedaan. Ik gaf er maar liefst tien weg, maar heb er nog steeds een stuk of 15 liggen en dan heb ik er al veel gebruikt. Vandaar dat ik er weer 10 weg ga geven! Wil jij kans maken op één van de tien zwarte maskertjes? Dit is wat je moet doen:

Volg SandraRosa.nl op Bloglovin

○ Stuur een mailtje naar beautybysandra@hotmail.nl met je adresgegevens, zodat ik het maskertje op kan sturen wanneer je gewonnen hebt.

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge