ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE – CHOCOLATE

anastasia wenkbrauw

Een must-have voor vele beautybloggers is de Dipbrow Pomade van Anastasia. De meest mooie foto’s van perfecte wenkbrauwen zag ik voorbij komen op Instagram en dat wilde ik ook wel. Toen ik op Schiphol de Dipbrow tegenkwam kon ik hem niet laten staan. Ik probeerde hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Verpakking

verpakking

kleur

Het product zit in een mooi matzwart doosje met roségouden en zilveren opdruk. Het potje waar de Dipbrow in zit voelt zwaar aan en heeft ook weer de gouden opdruk. Een mooie verpakking die erg luxe aanvoelt. De verkoopster raadde mij de kleur Chocolate aan.

De Ingrediënten

ingredienten

Het Gebruik

Om dit product te gebruiken is wel wat oefening vereist. De Dipbrow is erg gepigmenteerd en al snel heb je veel teveel product op je kwast waardoor je wenkbrauwen al snel veel te donker worden. Ik heb na terugkomst van vakantie mijn haar in baleage laten verven en ik ben bang dat de kleur eigenlijk net iets te donker voor mij is. Gelukkig kun je hem goed vervagen waardoor hij een stuk lichter wordt.

Resultaat

wenkbrauw fullface anastasia

Met het resultaat ben ik erg blij. Je kunt met dit product strakke lijnen trekken. Wel twijfel ik nog een beetje aan de kleur en had ik hem misschien liever iets licht gehad. Ik ben nog steeds hard aan het oefenen om een paar perfecte strakke wenkbrauwen te krijgen, maar daar is nog wat tijd voor nodig, het begin is er in ieder geval. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag perfect in model zitten en ook de kleur blijft goed zitten en vervaagt niet. Zelfs niet wanneer het in aanraking komt met water.

anastasia wenkbrauw

De Dipbrow Pomade van Anastasia heeft zeker voldaan aan mijn, hoge, verwachtingen. Het is een heel fijn product dat goed gepigmenteerd is en waarmee je strakke lijntjes kunt trekken. Daarnaast blijft het de hele dag perfect zitten! Ik kocht dit product op Schiphol achter de douane voor € 25,00, maar het is ook verkrijgbaar bij Douglas.

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen? Heb jij de Dipbrow ook? Zo ja, welke kleur gebruik jij?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ANASTASIA BEVERLY HILLS DIPBROW POMADE – CHOCOLATE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge