ACTION – TRUST BLUETOOTH TOETSENBORD

shoplog-toetsenbord

Overal waar ik naartoe ga sleep ik mijn laptop mee. Deze is inmiddels alweer een paar jaartjes oud en dus niet de lichtste. Steeds vaker neem ik mijn iPad mee, maar het typen daarop is ook niet alles. Al vaker heb ik gekeken naar de Bluetooth toetsenbordjes van Apple, maar die waren zo schrikbarend duur dat ik dat snel weer vergat. Totdat ik bij de Action een draadloos toetsenbordje tegen kwam dat een heel stuk goedkoper is. Benieuwd hoe dat bevalt? Lees dan even verder.

trust-toetsenbordje

Dit draadloze toetsenbordje is van het merk Trust en werkt op 2 AAA batterijen. Via Bluetooth is het gemakkelijk te koppelen met je tablet. Het toetsenbordje is zilver met wit en staat stabiel en stevig op zowel een tafel, boeken als op schoot. Het staat ietsjes scheef omhoog zodat het nog wat gemakkelijker typt. Het typen is in eerste instantie een beetje wennen, omdat de toetsen allemaal net ietsjes dichter bij elkaar zitten dan ik gewend ben van mijn laptop. Dit is en kwestie van wennen want na een paar zinnen getypt te hebben heb ik er helemaal geen last meer van. Het toetsenbord typt verrassend fijn. Ook dit artikel typ ik op de bank met het toetsenbordje op mijn schoot. Echt ideaal! Alle knoppen en functies werken goed, alleen het euroteken krijg ik niet voor elkaar op dit toetsenbordje, maar als dat het enige is. Hij houdt gemakkelijk mijn typsnelheid bij en ook de backspage toets heeft geen vertraging. Zelfs mijn vriend, die nogal hoge eisen aan zijn elektronica stelt, heeft hem gekocht en is enthousiast. Ik ben er helemaal blij mee en kan niet meer zonder.

Ik ben echt positief verrast door dit toetsenbordje. Hij staat stevig, typt fijn en heeft geen vertraging. Dit draadloze toetsenbordje van Trust kocht ik bij de Action voor maar 13,95. Wellicht zal die van Apple iets fijner zijn, maar die is dan ook bijna 10x zo duur en dat heb ik er echt niet voor over. Ik ben met dit toetsenbord helemaal tevreden!

Typ jij veel op je tablet? Wellicht dat dit toetsenbord ook wat voor jou is!

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ACTION – TRUST BLUETOOTH TOETSENBORD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge