ACTION MICELLAIR CLEANSING WATER NORMAL SKIN

cleansing water

Wat betreft make-up reinigers ben ik niet zo kieskeurig. Ik gebruik geen waterproof make-up dus vrijwel elke reiniger verwijdert mijn restjes mascara en eyeliner prima, de een alleen wat beter dan de andere. Micellair water is een vorm van reiniging die de afgelopen jaren erg in trek is. Bij de Action kwam ik deze budgetvariant tegen en wilde het weleens uitproberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Verpakking

dop cleansing water

De verpakking vind ik er prima uitzien. Je voelt wel duidelijk dat het plastic is, maar daar is de prijs ook naar. Een verpakking die er clean en transparant uitziet. Onder de dop zit een tuitje waarmee je het product makkelijk kunt doseren. Dat is ook wel nodig want het is zo vloeibaar als water en dan gebruik je al snel veel teveel product.

Ingrediënten

ingredienten cleansing water

Het gebruik

gebruik

De reiniger schuimt een klein beetje in de fles, maar op het watje merk je daar niks meer van. De geur is heel subtiel en heeft wat weg van de geur van een zeepje. Gezichtsmake-up, oogschaduw en eyeliner verwijdert hij prima. Met mascara heeft deze reiniger wat meer moeite. Ik moet echt moeite doen om alle restjes mascara te kunnen verwijderen. Daarnaast prikt de reiniger een beetje bij de huid rondom mijn ogen. En dat terwijl ik geen gevoelige huid heb. Dit is het product voor de normale huid, maar je hebt ook nog een variant voor de gevoelige/droge huid.

Conclusie

Deze reiniger werkt prima voor gezichtsmake-up, maar voor je ogen zou ik dit product niet gebruiken. Het prikt en voelt echt niet prettig aan. Daarnaast is het erg lastig om je wimpers helemaal schoon te krijgen.

Deze Micellair Cleansing Water is verkrijgbaar bij de Action voor € 1,39. Dit is het product voor de normale huid, daarnaast heb je ook nog een variant voor de gevoelige/droge huid.

Gebruik jij een micellaire reiniger? Welke zou jij mij aanraden?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “ACTION MICELLAIR CLEANSING WATER NORMAL SKIN

  1. Hier was ik heel erg benieuwd naar, jammer dat hij prikt, ‘k ben bang dat hij dat bij mij ook gaat doen.. Heb namelijk een hele overgevoelige huid.
    Ik ben zeer tevreden over de Micellairwater van het Kruidvat!

    Liefs xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge