ACTION MAX & MORE HIGHLIGHTERS NUDE & PINK

Afgelopen weekend was ik bij de Action en kwam ik per toeval deze highlighters tegen die verdacht veel lijken op de Shimmer Bricks van Bobbi Brown, alleen zijn deze vele malen goedkoper. Ik nam twee prachtige kleurtjes mee. Benieuwd? Lees dan even verder.

Deze highlighter is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: 01 Nude & 02 Pink. Om de highlighter heen zit een kartonnen verpakking, die er overigens bijna niet normaal af te krijgen was. Hierdoor voorkom je wel dat er mensen zijn die het product alvast uitproberen in de winkel.

De highlighter zit in een goedkope plastic verpakking en die er niet heel mooi uit ziet, maar goed voor een product van € 1,89 kun je dat denk ik ook niet verwachten. Een groot pluspunt van deze highlighter is dat hij dierproefvrij is, iets wat je bij vele malen duurdere merken niet altijd ziet. De kleur 02 Pink is, zoals de naam al zegt, een mooi combinatie van verschillende roze tinten en hier was ik het meest benieuwd naar.

Tijdens het swatchen was ik een beetje in shock, wat zijn deze kleuren stuk voor stuk enorm goed gepigmenteerd! Ze geven allemaal veel kleur af met een prachtige glans en dan te bedenken dat ik over alle kleuren lichtjes heen ben gegaan. Wauw!

01 Nude is een highlighter met allemaal bruine tinten. De roze highlighter heeft echt een koele ondertoon en Nude heeft overduidelijk een warme ondertoon. Daarnaast zijn de kleuren best wel heel donker en voor mij dus geen nude kleurtje, maar voor getinte dames zal dit zeker een prachtig neutraal kleurtje zijn.

Ook deze highlighter is wederom enorm sterk gepigmenteerd. Wel zijn de kleuren best donker en je moet dan ook heel voorzichtig zijn met het aanbrengen van deze highlighter. De eerste keer dat ik hem aanbracht was ik uiteraard veel te enthousiast en dat resulteerde in een grote bruine streep. Wanneer je de kwast goed aftikt is hij zeker mooi, maar ik denk zelf dat ik deze highlighter vaker zal dragen wanneer ik weer wat bruiner ben.

Wanneer je alle kleuren van de highlighters tegelijk gebruikt ontstaan er twee enorm gepigmenteerde kleuren. Zelf vind ik het ook erg mooi wanneer je beide highlighters tegelijk gebruikt. Wanneer ik deze highlighters draag sta ik elke keer weer versteld van de prachtige glans wanneer ik in de spiegel kijk. Of het echte dupes zijn van de Shimmer Bricks van Bobbi Brown? Dat denk ik eerlijk gezegd niet, maar het zijn wel twee prachtige producten die je voor dat kleine prijsje echt niet kan laten liggen.

Wat is jouw favoriete highlighter?

 

liefs

Follow

One thought on “ACTION MAX & MORE HIGHLIGHTERS NUDE & PINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge