ACTION DESK PLANNER

 

desk planner action

Toen ik bij de Action kwam om de laatste dingen te halen voor de vakantie kon ik het niet laten om even bij alle schoolspulletjes te kijken. Daar kwam ik een hele handige planner tegen die er erg overzichtelijk uitzag. Het was de laatste dus ik stopte hem gauw in mijn mandje. Benieuwd? Lees dan even verder.

desk planner inhoud

deskplanner ingevuld

Per week heb je twee bladzijdes die je in kunt vullen. In het bovenste vlak kun je per dag negen steekwoorden invullen. In het onderste blad kun je links nog notities maken en rechts kan je nog overige to-do’s invullen. Zelf vind ik hem erg handig om te gebruiken voor mijn blog en de dagelijkse dingen die ik moet doen, maar je kunt hem ook voor school, werk e.d. gebruiken.

Deze Desk Planner vind ik erg handig en zal ik zeker veel gaan gebruiken. Hopelijk gaat het plannen me nu wat beter af en zal ik me ook wat beter houden aan mijn planning. Deze Desk Planner kocht ik bij de Action voor € 1,49.

Maak jij planningen? Maak je dan ook gebruik van zo’n soort boekje?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “ACTION DESK PLANNER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge