8X ADIDAS SCHOENEN

collage adidas schoenen

Ruim 6 jaar geleden kocht ik een paar zwarte Adidasjes die ik nu nog steeds draag. Ze zitten nog steeds lekker, zijn nog niet kapot, maar je ziet wel dat ze oud zijn en niet zo mooi meer uitzien. Hoog tijd dus om een paar nieuwe sneakers uit te zoeken. Ik zette 8 paar leuke Adidasjes op een rijtje. Benieuwd? Lees dan even verder.

adidas collage

Deze 4 paar sneakers zijn de meest zomerse sneakers van de acht. Vooral de eerste met het ombre blauw/paarse details en de laatste met de metal toe vind ik echt geweldig! Helaas zijn beide overal uitverkocht en moet ik dus nog even geduld hebben. De Superstars met blauwe en rode details vind ik ook erg leuk. Ze zijn redelijk basic, maar de felle kleurtjes kunnen je outfit toch net wat opfrissen.

collage adidas schoenen

Deze laatste vier zijn wat donkerder en somberder qua kleur. Het is puur toeval, maar ook van deze schoenen vind ik ook de eerste en de laatste het leukste. Dit zijn beide donkere sneakers die mijn oude Adidasjes perfect zullen vervangen. Bij de eerste vind ik de soort schubben en de combinatie van mat en glanzend erg leuk. Het laatste paar past echt overal bij het blauwe suède met de witte zool, neus en strepen, echt perfect! Het tweede paar is dezelfde schoen als de allereerste, maar dan met glanzend zilveren accenten, maar als ik mag kiezen vind ik de allereerste toch veel leuker. De witte sneakers met alleen de blauwe achterkant zou ik zelf niet zo snel kopen, maar ik vond het er zo grappig uitzien dat ik ze even met jullie wilde delen. De achterkant is van een zacht harig materiaal gemaakt. Zoiets heb ik echt nog nooit gezien!

De twee paar sneakers die ik op het moment erg graag zou willen hebben zijn de witte sneakers met het blauw/paarse ombre effect, de blauw suède sneakers en de zwarte sneakers met het mat/glanzende patroon erin. Helaas zijn ze allemaal redelijk prijzig en twee van de drie uitverkocht in mijn maat. Hopelijk kan ik twee van de drie paar nog scoren, want ik vind ze echt onwijs gaaf!

Welke van de 8 paar sneakers vind jij het leukste?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge