5 FAVORIETEN JANUARI 2017

Een vijftal producten heb ik afgelopen maand non-stop gebruikt en deze hebben andere favorieten toch wel van de troon gestoten. De producten die ik graag gebruik wisselen niet zo heel vaak en daarom deel ik vandaag mijn nieuwe favorieten met jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.

Als eerste een product dat uit de StyleTone beautybox van januari komt: een serum van Figs & Rouge. Een heerlijk product wat mijn huid fris, glad en zacht aan laat voelen.

Iets waar ik enorm lang over heb getwijfeld was het parfum Miyabi van Annayake. Een parfum wat ik enorm lekker vond, maar wat alleen verkrijgbaar was in 100 ml, waardoor het ook erg duur was. Ik kreeg hem van mijn vriend cadeau en ben er nog steeds enorm blij mee. Wat een heerlijk parfum is dit zeg! Als je van zoete vanilleachtige geuren houdt, is dit zeker wat voor jou.

Daarnaast een prachtig bruin nagellakje met koele ondertoon. Het review hiervan heb je woensdag voorbij kunnen zien komen. Een favoriet die ik al weken draag zonder af te wisselen met een ander lakje. Prachtig kleurtje!

Als je me wat langer volgt weet je dat ik enorme fan ben van de palettes van Sleek. Deze was ik alleen een beetje vergeten door mijn Naked 3 palette, maar ik heb ze weer gevonden hoor! Vooral het Oh So Special palette. Wat een mooie kleurtjes zitten hierin. Je kunt er echt alle kanten mee op!

Als laatste maar zeker niet de minste het Highlight Trio van City Color. Wederom een product uit de StyleTone beautybox. Alledrie de kleuren geven een prachtige enorm gepigmenteerde glow en dat voor een budgetproduct. Dat zie je niet vaak!

Dit zijn de vijf producten die ik afgelopen maand met heel veel plezier heb gebruikt. Wel bijzonder dat twee van de vijf favorieten uit de StyleTone beautybox komen. Dat laat maar weer zien dat het toch wel erg leuk is om steeds nieuwe producten uit te proberen.

Probeer jij regelmatig nieuwe producten uit of blijf je toch liever bij hetgeen waarvan je zeker weet dat het bevalt? 

 

liefs

Follow

5 thoughts on “5 FAVORIETEN JANUARI 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge