3X PARFUMREVIEW: BAISER VOLÉ, DECADENCE & REVEAL

parfumreview

Dat ik dol ben op parfum is inmiddels al wel bekend. Bij elke parfumerie krijg je tegenwoordig al een aantal testertjes als je wat koopt en als je wat bestelt kan je ze zelf vaak ook nog kiezen. Zo leer je steeds weer nieuwe parfums kennen. Vandaag weer een review van drie nieuwe testertjes. Benieuwd? Lees dan even verder.

Cartier – Baiser Volé

erik-zwaga-geurengoeroe-baiser-vole-cartier-3

Dit is ook gelijk het parfum waar ik het minste over te spreken ben. Het kan zijn dat anderen dit een heerlijk parfum vinden, maar mijn ding is het echt niet. De verpakking van dit parfum is prachtig, maar daar is ook alles mee gezegd. Dit parfum is heel zoet en bloemig. Normaal gesproken vind ik dat wel lekker, maar dit vind ik echt té. Ik heb dit parfum zelfs van mijn polsen af gewassen omdat ik er echt een beetje misselijk van werd.

  • Topnoten: Lelie, Citrus
  • Middelnoten: Lelie
  • Basisnoten: Lelie, Groene bladeren van Lelieplant

Cartier Baiser Volé is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas vanaf € 56,70 (30 ml).

Marc Jacobs – Decadence

EVENT_DECADENCE_LAUNCH_1

Dit parfum heeft echt een prachtige en bijzondere verpakking. Het is een parfum in de vorm van een handtasje inclusief gouden ketting en een zwart kwastje. Het is een wat zwaardere geur, maar daar ben ik echt dol op. De geur is heerlijk zoet met een vleugje fris en een vleugje kruidig het is een bijzondere lekkere geur die ik af en toe zou dragen bij bijzondere gelegenheden.

  • Topnoten: Pruim, Iris & Saffraan
  • Middelnoten: Bulgaarse Roos, Iriswortel & Jasmijn
  • Basisnoten: Amber, Vetiver & Papyrushout

Decadence van Marc Jacobs is verkrijgbaar bij de Douglas v.a. € 56,00 (30 ml)

Reveal – Calvin Klein

o.28032

Reveal is de meest draagbare geur van deze drie en past ook het beste bij mij. Het bijzondere van dit parfum is dat de topnoot van dit parfum zout is. Daar heb ik echt nog nooit van gehoord en bij de geurnoot zout moet ik gelijk denken aan een zomerse dag en de geur van zeewater dat opdroogt. De geur begint een beetje scherp en kruidig, maar in combinatie met de zoete middelnoten is het echt een heerlijke geur. Het is een zwoele sexy geur en ik vind hem heerlijk!

  • Topnoten: Zout, Zwarte Peper, Witte Peper & Roze Peper
  • Middelnoten: Iris & Ambergris
  • Basisnoten: Sandelhout, Kasjmier, Vetiver & Musk

Reveal van Calvin Klein is verkrijgbaar bij de Douglas v.a. € 49,50 (30 ml)

Van deze drie geuren is Reveal van Calvin Klein toch wel mijn favoriet. Het is een heerlijke zwoele geur die je gemakkelijk dagelijks kunt dragen. Ben je op zoek naar een zware avondgeur dan is Decadence van Marc Jacobs wellicht wat voor jou.

Kende jij een van deze geuren al? Wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “3X PARFUMREVIEW: BAISER VOLÉ, DECADENCE & REVEAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge