21 BIRTHDAY GIRL

new hair

Jajaa het is zover. Vanaf vandaag ben ik officieel volwassen, dat zou ik in ieder geval moeten zijn of ik me ook zo gedraag is een ander verhaal… Vandaag is het alweer 21 jaar geleden dat ik ter wereld ben gebracht door mijn ouders. Ik vier mijn verjaardag vandaag voor een klein groepje mensen en voor de rest heb ik nog niet zoveel plannen. Eerlijk gezegd ben ik niet zo van verjaardagen. Ik weet stiekem al wel welke cadeautjes ik krijg, aangezien ik het allemaal zelf uitgezocht heb haha… Die zullen jullie zeker nog voorbij zien komen in de vorm van een artikel!

Iedereen een hele fijne dag toegewenst! Ik zit waarschijnlijk nu al aan mijn derde stuk taart haha.

 

liefs

Follow

3 thoughts on “21 BIRTHDAY GIRL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge