12 Benefits instant healthy hair treatment

12 Benefits is een merk dat mij nog niet bekend was. Ik ontdekte een maandje geleden dit product en sindsdien gebruik ik het elke dag intensief. Het is een erg fijn product en mijn haar ziet er na gebruik veel mooier en gezonder uit. Ook is de roze verpakking erg leuk. Verder heeft het een erg handig formaat waardoor je het makkelijk mee kunt nemen. Benieuwd naar het product? Lees dan vooral even verder.


Ik gebruik dit product al ongeveer een klein maandje. Voor mij is het erg belangrijk dat ik een product eerst echt goed test en langer gebruik voordat ik er een artikel over schrijf. Dit is voor jullie wel zo eerlijk om een goed beeld van het product te krijgen.

Wat belooft het product?
1 De haarkleur wordt langer behouden
2 Uw haar zal niet meer pluizen
3 Herstelt schade
4 Gespleten haarpunten worden voorkomen
5 Droog haar wordt gehydrateerd
6 Breekbaar haar wordt versterkt
7 Het haar wordt beschermd tegen schade door de stijltang
8 Het haar wordt beschermd tegen schade door wind, chloor en de zon
9 Het voegt glans, zachtheid en een zijdezachte afwerking toe
10 Beschermt het haar tegen de hitte van de föhn
11 Verbeterd het ontwarrende haar waardoor het beter beheersbaar is en geen klitten krijgt
12 Houdt het haar jeugdig. 


Het gebruik
Op de gebruiksaanwijzing staat dat je het 2 à 3 keer in je haar moet sprayen voor een optimaal resultaat. Zelf gebruik ik het ongeveer 1 à 2 keer per dag. Op de verpakking staat aangegeven dat je het in je haar moet sprayen maar ik spuit het eerst liever op mijn hand waardoor ik het zelf verder in mijn haar verdeel. Dit omdat het product een wat dikkere substantie heeft waardoor het wat moeilijk door je haar verdeelt als je het er zo in sprayt.

Het resultaat

Het resultaat zie je jammer genoeg niet zo heel erg goed op de foto’s. Al zie je wel dat het een stuk glanzender en heel veel minder pluizig is. Datgene wat je nog zet zag je in het echt niet maar dit kwam doordat ik en een zwarte trui aan had en omdat de flitser erg fel was. Onderaan dit artikel kun je een foto zien zonder flitser en dan zie je ook dat mijn haar goed zit en helemaal niet meer pluist.

Ik was na een paar keer gebruiken van dit product al helemaal verkocht en gebruikte het iedere dag. Toch wilde ik het aan de ultieme test onderwerpen. Zelf heb ik best veel slag in mijn haar wat moeilijk te temmen is, zeker als ik met vochtig haar ga slapen. Dit heb ik dan ook gedaan. Schrik niet van de foto’s, zoals je kunt zien op de eerste foto pluist het echt enorm. (Dit is de reden waarom ik ook nooit met vochtig haar ga slapen) Ik pakte mijn schattige roze flesje en ging in de aanval tegen alle pluizende krullen. Wauw, wat een fijn product zelfs hiervan wist dit product te winnen. Het zorgde voor een mooi glanzend resultaat en pluisvrij! (De foto’s zijn een beetje onduidelijk maar dit komt omdat ze ’s ochtends vroeg zijn gemaakt) Verder ruikt het product heerlijk alsof je net van de kapper vandaan komt. Mijn haar ziet er na het gebruik van dit product zeker een stuk beter en gezonder uit en het voelt lekker zacht.

Ik ben erg tevreden over dit product. Het is een klein flesje maar je doet er wel echt lang mee. Voor 10 euro is het verkrijgbaar in de webshop van John Beerens. Ik zou er zeker even kijken want er zijn nu veel kortingen.
~Liefs Sandra

6 thoughts on “12 Benefits instant healthy hair treatment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge